El tècnic vallesà, nombrat millor entrenador de la comarca la campanya passada, dirigirà el CF Mollet la propera temporada


Després que la temporada passada estigués a un pas de fitxar pel CF Mollet, la propera temporada David Parra sí que dirigirà el conjunt del Baix Vallès, juntament amb el seu segon, Miguel Martínez. Així ho acaba d’anunciar el conjunt molletà: “Vull agrair a la directiva que ha confiat en nosaltres per liderar el projecte del primer equip; intentarem portar el Mollet el més amunt possible, és un gran repte i una gran il·lusió”, assegura Parra que ja havia jugat amb el CF Mollet en la seva etapa de jugador.

Gran artífex de l’ascens del CF Parets a Primera Catalana la temporada passada, campanya en la qual també va ser nombrat millor entrenador de la comarca, Parra encara no sap si haurà de dirigir el CF Mollet a Primera o a Segona Catalana: “L’aturada del futbol amb el Coronavirus és molt complicada. No sé quina decisió prendrà la FCF però prenguin la decisió que prenguin hi haurà gent disgustada i no serà just per ningú. La meva posició és que no serà just descendir equips quan no s’ha pogut acabar la competició però ningú esperava aquesta pandèmia i és un cas excepcional”, apunta Parra.

El ja nou entrenador del CF Mollet recorda de forma especial la seva etapa com a jugador a l’entitat: “Recordo que érem un grup potent, vam pujar a la Preferent de llavors amb un gran equip, aquell equip em va marcar i és un dels clubs que estimo i he sentit sempre i poder-lo entrenar em motiva molt”, recorda el vallesà que es marca el repte que “l’aficionat del Mollet recuperi la l·lusió i el sentiment per l’equip”.


David Parra va ser el seleccionador del combinat del Vallès Oriental el passat mes de juny

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here