David Ortiz dirigirà el primer equip del FC Cardedeu

0
677
Ortiz té experiència tant a Primera com a Segona Catalana / FOTO: CF Mollet

Ortiz, exentrenador del CF Mollet i CE Júpiter, a Primera Catalana, i CF Ripollet i CD Masnou, a Segona Catalana, dirigirà el nou projecte del conjunt vallesà que es marca el repte de tornar a Primera Catalana. El tècnic ha dirigit el juvenil A del CF Terrassa aquesta temporada


Després de la renúncia de Rai Raga com a tècnic del primer equip, el FC Cardedeu va anunciar ahir que David Ortiz, de 38 anys, serà el nou entrenador del conjunt vallesà. “Afronto aquest nou repte amb il·lusió i responsabilitat de fer un bon treball, no només a la part competitiva portant el primer equip el més a dalt possible, si no també de fer un bon treball de club i potenciar els jugadors joves que pugen del futbol base i del filial”, apunta Ortiz a La Jornada del Vallès.

Tot i ser un tècnic jove, Ortiz ja compta amb una àmplia experiència tant a Primera com a Segona Catalana. En aquesta darrera categoria va dirigir el CF Ripollet la temporada 2013-2014 després d’haver entrenat el juvenil del CF Mollet a Nacional les dues campanyes anteriors.

El de Ripollet, que també va ser el segon de Jaume Torres amb el Cornellà a Tercera Divisió, va dirigir durant dues temporades (2015-2016 i 2016-2017) al CF Mollet a Primera Catalana. Posteriorment va entrenar el CE Júpiter, de novembre a febrer del 2017, també a Primera Catalana, i la temporada 2018-2019 va ser el tècnic del CD Masnou a Segona Catalana.

Aquesta última campanya ha dirigit al juvenil A del Terrassa que ha acabat tercer al grup 7 de la Primera Divisió juvenil.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here