L’atleta del club franquesí, juntament amb el seu gos Ken, van quedar desens a la modalitat de canicross del Mundial celebrat a Polònia. Marta Barrufet, també de l’entitat vallesana, va quedar en 21a posició a la modalitat de ‘bikejoring’ femení amb la seva gossa Carmela


Del 23 al 26 de novembre es va disputar a la localitat polonesa de Szamotuły-Koźle el Mundial de canicross organitzat per la federació internacional de la modalitat, la IFSS. Una prova en la qual hi van participar dos membres del Club Canicross Les Franqueses: Daniel Artero amb el seu gos Ken i Marta Barrufet amb la seva gossa Carmela.

Artero, que debutava en un Mundial, va prendre part a la prova de de canicross elit assolint una meritòria 10a posició (22 minuts i 5 segons), juntament amb el seu gos Ken. El circuit, de 3,8 km, estava situat en una zona boscosa i era molt ràpid i ple de fang, fet que ocasionava que la clau fos la potència i la força del gos: “Com a experiència ha estat indescriptible ja que s’aprèn moltíssim i veus el gran nivell que hi ha als països punters, els nòrdics, amb atletes professionals”, destaca Artero que valora molt positivament el resultat: “Estem contents de la posició aconseguida però hem de millorar la velocitat per seguir millorant com a equip”, assegura. Amb aquesta 10a posició, Artero millora la posició aconseguida a l’europeu del mes passat, celebrat a Itàlia, en el qual va quedar en 14è lloc també de la prova de canicross.

Marta Barrufet competint amb la Carmela

Per la seva part, Marta Barrufet i la seva gossa Carmela, que també s’estrenava en un Mundial i també del Club Canicross Les Franqueses, van quedar en 21a posició en la modalitat de ‘bikejoring’ femení, completant un circuit de 6,3 km en 28 minuts i 54 segons. Com Artero, un mes enrere Barrufet també va participar a l’europeu, celebrat a Itàlia, en el que va assolir un 12è lloc en la mateixa modalitat. Els propers reptes dels dos ‘canicrossers’ seran el Campionat d’Espanya, la Copa d’Espanya, el Campionat de Catalunya i la Copa Catalana que tindran lloc al llarg del mes de desembre.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here