Dani Rizaldos: “L’objectiu de la temporada és estar a dalt”

0
1406

El nou tècnic de l’entitat molletana afronta el repte amb la màxima il·lusió després de tancar una darrera etapa de 7 anys a l’EC Granollers


Fa poc més de dos mesos Dani Rizaldos va anunciar que deixava l’EC Granollers per “afrontar nous projectes”. Uns nous projectes que es van materialitzar el passat 30 de juny quan el CF Mollet va anunciar la contractació de Rizaldos com a nou tècnic. Sens dubte, un fitxatge de luxe per la banqueta de l’equip molletà que lluitarà per ser un dels equips capdavanters del grup 1 de Primera Catalana: “L’objectiu de la temporada és estar a dalt. Sabem de les dificultats d’aquest grup, hi ha equips que tenen un pressupost molt alt, però el nostre equip combina gent jove amb veterana i crec que estarem a l’alçada”, destacava el tècnic a la web del club.

Des de la seva arribada a l’entitat, el nou entrenador ja ha fet 4 fitxatges, dos d’ells vells coneguts de la seva etapa a Granollers: per una banda Ramon Suárez, procedent de l’EC Granollers i que ja havia jugat al conjunt de Mollet, i per l’altre l’extrem Albert Corzo, que va començar la passada campanya amb el conjunt granollerí i va acabar jugant amb La Llagosta, l’equip del seu poble. Els altres fitxatges que ha fet Rizaldos han estat Robert Camacho procedent del Vilassar de Mar i Max Morell procedent de l’Àvia. “Serem un equip molt treballador i costarà molt que ens guanyin”, apuntava Rizaldos a la web del club.

L’equip de Mollet del Vallès, que conserva bona part de la columna vertebral del conjunt de la darrera campanya, començarà la pretemporada el proper 31 de juliol. Rizaldos debutarà a la banqueta de forma oficial contra un rival d’entitat recent descendit de Tercera, el Sabadell B, el proper 3 de setembre al Municipal Germans Gonzalvo.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here