El conjunt blaugrana passa a tenir dos porters en plantilla amb l’arribada del futbolista de Sentmenat de 21 anys


Toni Canyameras

Dani Fuentes és el nou porter del Caldes. El sentmenatenc reforçarà la porteria del primer equip del club blaugrana convertint-se en el segon home de la demarcació que ocupa ara mateix Víctor Vilarrasa. Amb Fuentes Óscar Castel podrà comptar a partir d’ara amb dos porters en plantilla després de la marxa d’Álex Tost. Fins ara, el tècnic aragonès completava les convocatòries amb el porter del Caldes B, Marc Viñeta.

Dani Fuentes, de 21 anys, es trobava sense equip des de fa dues temporades. El Palau va ser l’últim conjunt en el que va jugar el nou arquer del Caldes, que ha passat per les categories inferiors de Sentmenat, Mercantil i Castellar, on alternava amb el primer equip: “Vaig deixar el futbol perquè la temporada 2013/2014 vaig patir una rotura del recte anterior del quàdriceps i després els estudis no em van permetre tornar. Al Mercantil vaig coincidir amb l’Óscar (Castel) i, com ja havia tractat amb ell i sabia com entrenava, quan em va trucar no vaig dubtar en agafar aquesta oportunitat de tornar al futbol que m’ha ofert amb el Caldes”, explica Fuentes. Com a curiositat, el porter de Sentmenat va ser entrenat per l’actual futbolista del Girona, Aday Benítez, en dues etapes diferents: al futbol base del poble del Vallès Occidental i al Castellar en la seva època de juvenil.

L’arquer sentmenatenc destaca la intuició i la decisió a les sortides com a les seves principals virtuts: “No destaco per la meva rapidesa o els meus reflexes, la intuició és sempre el que m’ha funcionat i el que m’ha portat a ser el jugador que sóc juntament amb la meva valentia a l’hora de sortir. També considero que tinc bona agilitat i una bona forma física per blocar les pilotes”, assenyala. Dani Fuentes, com qualsevol porter de 21 anys encara té molt marge de millora: “Em fa falta tenir més cap i estar més tranquil en determinades situacions, encara que són aspectes en els que progresses amb l’experiència’”, assegura el nou porter del Caldes, que complirà 22 anys el mes d’abril.

“Sé que el Víctor és el primer porter i que hauré de treballar molt per guanyar-me el lloc”

Al marge de les qualitats, Fuentes també pot aportar molt a nivell de vestidor: “Sóc una persona enèrgica i tracto d’ajudar als altres perquè millorin”, destaca el porter sentmenatenc, que assumeix el seu rol de segon porter: “Ja vinc amb la idea de que el Víctor (Vilarrasa) és el primer porter i que hauré de treballar molt per guanyar-me el lloc, cosa que també farà que ell millori en saber que hi ha una altra persona al darrere i això anirà en benefici de l’equip. Considero que el Víctor és un gran porter, sobretot a nivell de col·locació, i una gran persona. És dels millors companys amb qui he compartit vestidor”, destaca el nou arquer del CF Caldes.

Tot i que ara mateix Víctor Vilarrasa és el titular indiscutible, el debut de Dani Fuentes podria estar a prop ja que Vilarrasa té quatre targetes grogues i està a una de la suspensió per cicle d’amonestacions: “Estic preparat per, quan arribi el moment, sortir i demostrar el que puc fer”, assegura Fuentes, plenament convençut que el conjunt calderí seguirà un any més a Segona Catalana: “Si confiem en l’Óscar (Castel), sortirem endavant sense problemes. És el millor entrenador que podem tenir perquè a les segones voltes treu el màxim rendiment als seus jugadors“, va concloure el nou porter del Caldes.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here