Les dues seleccions de la comarca, tant femenina com masculina, que van disputar la 2a edició / FOTO: Marlon Càtedra

El Municipal de Corró d’Avall serà l’escenari el proper dissabte 15 de juny a partir de les 16 hores de la 3a edició de la Festa del futbol de la comarca amb la celebració de dos partits. A les 16 hores, la Selecció del Vallès Oriental femenina s’enfrontarà al CF Terrassa que aquesta temporada ha pujat de Preferent a Segona estatal, mentre que la Selecció del Vallès Oriental masculina s’enfrontarà a un combinat de jugadors de Tercera Divisió a partir de les 18 hores


Ja ha començat el compte enrere per la 3a edició de la Festa del Futbol del Vallès Oriental que tindrà lloc el proper dissabte 15 de juny al Municipal de Corró d’Avall, a partir de les 16 hores. Després d’haver confeccionat per primera vegada la selecció sènior masculina de la comarca el juny del 2017, la qual va golejar l’EC Granollers (5-2), i haver confeccionat també per primera vegada la Selecció femenina l’any passat, a La Jornada del Vallès seguim apostant per la Festa del Futbol. “La Festa del Futbol va néixer el 2017 per ser una festa de cloenda de la temporada per tots els clubs de la comarca, en la qual hi participen els jugadors i jugadores que més han destacat durant la temporada. És 100% democràtic, ja que per confeccionar les seleccions fem votar tots els capitans i entrenadors del Vallès Oriental. El primer any la vam celebrar al camp del carrer Girona de Granollers, l’any passat al Municipal de la Garriga i enguany a Les Franqueses, ja que volem que sigui una Festa que es vagi celebrant als diferents camps de la comarca” assegura el director de La Jornada del Vallès, Jordi Calls.

LJDV va confeccionar per primera vegada l’any passat la Selecció femenina sènior de la comarca / FOTO: Kilian Càtedra

Serà a les 16 hores que començarà el primer partit de la tarda que enfrontarà la Selecció femenina sènior del Vallès Oriental contra el CF Terrassa, que aquesta temporada ha pujat de Preferent a Segona estatal. Els entrenadors seran els tres entrenadors dels equips de Primera Divisió de la comarca, Carlos Segura, tècnic del CF Palautordera que ha assolit l’ascens a Preferent, Rubén Álvarez, tècnic de la Penya Blanc i Blava la Roca, i Aarón Martínez, tècnic del CE Llerona. Les jugadores que formaran part de la Selecció femenina seran les més votades de les votacions que cada any organitzem a La Jornada del Vallès, que ens serveixen també per confeccionar l’11 ideal de la comarca.

En la passada edició, la Selecció del Vallès Oriental masculina es va enfrontar al Sant Julià d’Andorra, guanyant per 3-2 i mantenint-se invicte / FOTO: Marlon Càtedra

El segon matx serà a les 18 hores i enfrontarà la Selecció masculina de la comarca contra un combinat de jugadors de Tercera Divisió. Com les darreres temporades, a La Jornada del Vallès hem confeccionat els 11 ideals del futbol territorial del Vallès Oriental amb els vots dels més de 40 entrenadors i capitans dels equips del Vallès Oriental. D’aquests 11 ideals, els 20 jugadors més votats han estat els convocats amb la Selecció del Vallès Oriental que s’enfrontarà a un combinat de Tercera Divisió. Un combinat potent amb jugadors que han jugat a Segona Divisió B que estarà dirigit per Lluís Albesa, que aquesta temporada ha estat el segon entrenador del CF Reus. Així mateix, l’entrenador de la Selecció de la comarca serà David Parra, que ha estat votat el millor entrenador de la comarca. Parra ha assolit dos ascensos en tres anys amb el CF Parets, aconseguint enguany l’ascens a Primera Catalana per primera vegada a la història del club.

CONSULTA AQUÍ LES CONVOCADES DE LA SELECCIÓ femenina DEL VALLÈS ORIENTAL (properament)

CONSULTA AQUÍ ELS CONVOCATS DE LA SELECCIÓ masculina DEL VALLÈS ORIENTAL

CONSULTA AQUÍ ELS CONVOCATS DEL COMBINAT DE 3a DIVISIÓ (properament)

HEMEROTECA

La crònica de la 1a edició clicant AQUÍ

La crònica de la 2a edició clicant AQUÍ

El vídeo-resum de la 2a edició clicant AQUÍ

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here