La competició, que forma part del calendari oficial de la Lliga Catalana de muixing en la modalitat de terra, es realitzarà en dues mànegues, la primera dissabte al vespre i la segona diumenge al matí


Entre aquest proper dissabte i diumenge tindrà lloc a la zona esportiva de Corró d’Amunt la 2a edició del Trofeu Muixing Les Franqueses, organitzat pel Club Canicross Les Franqueses. La prova, puntuable per la Lliga Catalana de muixing i canicròs, constarà de dues mànegues ambdues amb un circuit de 4 km. La primera serà dissabte a partir de les 18 hores i la segona diumenge a partir de les 8 hores. Les modalitats que hi participen són canicròs, ‘bikejoring’, patí 1 gos, patí 2 gossos i carro 4 gossos. Les classificacions sortiran de la suma de les dues mànegues.

Finalment s’han inscrit prop de 80 participants, una xifra que des de l’organització es valora molt positivament. Els participants més destacats són Marta Barrufet, del club amfitrió, actual campiona d’Espanya per 3r any consecutiu; Oscar Muñoz també del club franquesí, 3r d’Espanya en ‘bikejoring’; Marcel Gual (2on d’Espanya en ‘bikejoring’) i Lali Masriera (2a Espanya de canicròs), ambdos corredors de l’AEM; David Pararol (Goscat), 2n d’Espanya en patí 2 gossos i Moisés Valero, de l’AEM, campió d’Espanya en patí 2 gossos nòrdics.

“M’agradaria destacar que al ser una prova de 2 dies, el dissabte farem un sopar de germanor entre tots els participants per compartir experiències i fer pinya”, apunta Toni Alonso, organitzador de la prova, a La Jornada del Vallès. Un cop acabada la cursa de diumenge els gossos que ho requereixin podran tenir una avaluació post cursa realitzada per Vet & Run rehabilitació i fisioterapeuta veterinària.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here