Es preveu que en 2 mesos la nova pista d'atletisme sigui una realitat

Una pista amb un recorregut de sauló de 400 metres que permetrà als membres de qualsevol entitat esportiva, i també a qualsevol persona a títol personal, poder-se entrenar. La segona part de les obres a la zona inclou la creació d’un circuit per bicicletes, a proposta del Club Ciclista la Garriga. De moment, l’empresa licitadora té dos mesos que completar les obres de la pista, i a continuació, començarà l’adequació del circuit de ciclisme


Font: Ràdio Silenci/Jordi Roig

Una de les obres més reclamades per alguna de les entitats de la Garriga, com és el cas de les Tortugues, ja comença a fer-se realitat després d’uns quants mesos. Es tracta de la pista d’atletisme de Can Terrers, un recorregut de sauló de 400 metres que permetrà als membres de qualsevol entitat esportiva, i també a qualsevol persona a títol personal, poder-se entrenar.

Ja l’any passat l’anterior equip de govern va projectar la construcció d’una pista de 350 metres que, finalment, es va frenar per fer un disseny amb una distància homologable per competicions de 400 metres. Una obra que s’ha estat licitant els últims mesos i que ha començat aquesta setmana.

La segona part de les obres a la zona inclou la creació d’un circuit per bicicletes, a proposta del Club Ciclista la Garriga, que es convertirà en una escola de ciclisme al municipi que es vol fer amb el suport de la Federació Catalana de Ciclisme, que aconsellarà com han de ser els camins de cara a qualsevol competició que es pugui organitzar. Això si, fins que no s’acabin les obres de la corda d’atletisme no es començarà a dibuixar el circuit per bicicletes.

Per anivellar el terreny de la pista d’atletisme s’estan utilitzant les restes de sorra de les obres de construcció del pas soterrat de l’R3 a Can Terrers. Un cop s’acabi tot el projecte, l’equip de govern té molt present una de les propostes que van incorporar al seu programa electoral, la creació de pistes poliesportives al mig de la corda d’atletisme. De moment, l’empresa licitadora té dos mesos que completar les obres de la pista, i a continuació, començarà l’adequació del circuit de ciclisme.

La millora de l’entorn de la pista 1 va ser una de les últimes actuacions a les instal·lacions esportives de la Garriga. I, també, cal afegir el tancament de la pista 2. Un espai que els matins d’aquest estiu utilitzen una part dels infants que participen al Quercus, el casal esportiu que ofereix l’Ajuntament. De fet, qualsevol persona que vulgui gaudir de la nova instal·lació esportiva obre al públic, de dilluns a divendres, de 17h a 21h.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here