La Federació Catalana de Bàsquet realitza una campanya per conscienciar els pares de la importància que transmetin valors positius als seus fills


Amb l’eslògan “Com a públic, tu també jugues” i el hashtag “parequesumen”, la Federació Catalana de Bàsquetbol ha organitzat una campanya per conscienciar als pares per tal que transmetin valors positius als seus fills en la pràctica del bàsquet. L’ens federatiu exposa fins a 5 punts a tenir en compte a l’hora de potenciar els valors positius:

DSCN20681

En el marc de la campanya, el Club Bàsquet Sant Josep Obrer va organitzar, el passat diumenge 15 de gener, una jornada de conscienciació sobre la importància de la transmissió de valors a l’esport amb la col·laboració de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat.

La jornada, que va comptar amb la presència del vicepresident de l’FCBQ, Sr. Josep Nadal, pretenia contribuïr a la sensibilització i concienciació dels actors implicats en la transmissió de valors (pares, mares, jugadors, entrenadors i responsables del club) i de la importància que pot tenir l’esport en aquesta missió. Durant aquesta es va mostrar una visió real de la situació que es viu en el món de l’esport al voltant d’aquests valors a través de diferents activitats i ponències, una de les quals va anar a càrrec d’Àlex Terés, Seleccionador Català Infantil Masculí. Podeu veure el vídeo de la jornada aquí.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here