Amb motiu del 50è aniversari, l’entitat granollerina organitza l’estatal de sincronitzada d’hivern en categories aleví i infantil, en el qual hi participaran 525 nedadores i tindrà lloc a la piscina Sant Jordi de Barcelona per motius de capacitat


Els propers 17 i 18 de març i amb motiu del 50è aniversari, el Club Natació Granollers organitza el Campionat d’Espanya Aleví i Infantil d’Hivern de Natació Sincronitzada. Una competició que reunirà un total de 525 nedadores, motiu pel qual (per capacitat) es portarà a terme a la piscina Sant Jordi de Barcelona. Tot i que aquest Campionat es desenvolupi fora de les instal·lacions del club, l’organització és a càrrec de l’entitat, que aquests dies està acabant d’enllestir els detalls per acollir la competició, en la qual es disputaran les figures i el combos, i on hi prendran part nedadores procedents de 36 clubs de diferents punts de l’estat: Andalusia, Aragó, Astúries, Balears, Canàries, Catalunya, Galícia, Madrid, València i País Basc.

El Campionat arrencarà divendres 17 de març a les 15h, amb les figures infantils, on hi participaran 292 sincronistes, entre elles 16 del CN Granollers. Dissabte 18 de març serà el torn de les figures aleví (9h) amb la participació de 233 nedadores, de les quals 26 són del Club. Abans de les finals de Combos, hi haurà una exhibició de la selecció espanyola absoluta (15:15h) i acte seguit començaran els combos infantils, amb 26 equips, i els combos alevins, amb 18 equips. El Club Natació Granollers hi estarà representat amb dos combos en cada una de les categories. El lliurament de medalles tindrà lloc a les 20:30h.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here