Es tracta d’una iniciativa pionera entre dos dels clubs més potents del panorama de la natació artística del país, que uneixen esforços per a celebrar aquesta competició de nivell estatal a les piscines del club del Vallès Occidental


De l’11 al 14 de juliol, el Club Natació Granollers organitza el Campionat d’Espanya Aleví i Júnior de natació artística, amb la col·laboració del Club Natació Sabadell, que serà la seu d’una competició que aplegarà més de 400 esportistes. Es tracta d’una iniciativa pionera entre dos dels clubs més potents del panorama de la natació artística del país, que uneixen esforços per a celebrar aquesta competició de nivell estatal.

El CNG, com a organitzador, estarà al capdavant de la gestió del Campionat tant en la direcció tècnica com en l’administrativa, i comptarà amb el suport i col·laboració del CN Sabadell, on es realitzarà l’esdeveniment per la qualitat de les seves instal·lacions i per l’experiència en l’organització de grans cites esportives tant a nivell nacional com internacional.

En aquesta edició del Campionat d’Espanya hi participaran un total de 210 nedadores de categoria aleví procedents de 20 clubs, mentre que en categoria júnior hi prendran part 200 nedadores de 33 clubs de diferents punts de la geografia espanyola. Totes elles lluitaran per aconseguir el títols en joc: figures (només aleví), solo, duet, equip i combo.

Per assistir com a públic a aquest Campionat, cal adquirir entrada a un preu de 3€ (de 0 a 9 anys entrada gratuïta), a través de la següent web.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here