Els representatnts del CN Granollers amb el president Eduard Escandell i la consellera Artadi

Els dos clubs vallesans van tenir representació en un acte on es van reconèixer a més de 60 esportistes pels èxits del passat estiu 


La consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Elsa Artadi, va rebre el dimecres els medallistes internacionals dels clubs de la Federació Catalana de Natació al Palau de la Generalitat, en un acte on es van reconèixer a més de 60 esportistes pels èxits del passat estiu. Entre els homenatjats, les nedadores d’artística del Club Natació Granollers i del CN Les Franqueses per la seva actuació amb la selecció estatal.

Pel que fa al CN Granollers, van rebre reconeixement l’absoluta Abril Conesa, per la medalla de bronze a l’Europeu de Glasgow, així com també les júnior Mireia Hernández, Oriana Alejandra Carreras i Clara Arboix, amb la tècnica Muriel Escalé, bronze a l’Europeu de Tampere. 

Els representants del CN Les Franqueses amb el president Josep Maria Mas i la consellera Artadi

Per altra banda, els esportistes de CN Les Franqueses van ser reconeguts pels seus resultats al Campionat d’Europa celebrat a Glasgow el passat estiu, on Pau Ribes va obtenir la medalla d’argent amb el duet mixte tècnic i lliure, i Txell Mas va obtenir la medalla d’argent amb rutina lliure combinada.

Uns premis que demostren el bon moment que viu la natació sincronitzada a la nostra comarca.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here