Abril Conesa del CNG i Txell Mas del CNLF van aconseguir una doble plata per l’equip lliure i el highlight i Pau Ribes, del CNLF, va obtenir dues medalles de plata a la modalitat de duet mixte tècnic i duet lliure


Excel·lent actuació de les nedadores d’artística del Club Natació Granollers i del CN Les Franqueses la FINA Word Series Artistic Swimming Barcelona 2019 ‘Spanish Open’, que van tenir lloc del 31 de maig al 2 de juny a la piscina Sant Jordi de Barcelona. Un competició amb la presència de grans potències mundials com Rússia, Japó, Ucraïna, Itàlia, Estats Units… i amb Espanya, amb representació vallesana, com a amfitriona. El CNG hi va estar representat amb les seves nedadores absolutes i júniors, a nivell de selecció espanyola, així com a nivell estatal absolut com a club, aconseguint un total de 6 medalles i bones puntuacions per unes actuacions que van convèncer tant a jutges com a públic. Per la seva part, el CN Les Franqueses hi va prendre part amb la capitana de la selecció i amb Pau Ribes.

Abril Conesa del CNG i Txell Mas del CNLF van aconseguir una doble plata per l’equip lliure i el highlight, fent vibrar de valent el públic que es va aixecar dels seus seients per la magnífica actuació de la selecció estatal. Per la seva part, Mas també va assolir la medalla de plata amb l’equip tècnic. Per altra banda, Pau Ribes, del CNLF, va obtenir dues medalles de plata a la modalitat de duet mixte tècnic i duet lliure.

La selecció espanyola júnior, amb quatre nedadores del CNG -Mireia Hernández, Judith Calvo, Martina Coronado i Clàudia Julià-, van participar en competició Open, aconseguint una medalla de bronze pel combo i una meritòria sisena posició en equip lliure, a més a més del quart lloc de Mireia Hernández pel duet lliure.

En competició estatal absoluta, el CNG va pujar al primer esglaó del podi, en fer-se amb l’or en combo. A més a més, Martina Gras es va proclamar subcampiona d’Espanya en solo tècnic, així com també va fer plata el duet lliure de Clàudia Solé i Regina Casino, nedadores infantils que van aconseguir el subtítol absolut. Destacar el gran paper de Mariona Busquets i Lia Ferrera que competint també en duet lliure, es va situar en 4t lloc, a tocar del podi. Meritòria cinquena posició per al highlight del CNG, quedant-se a només sis dècimes de la medalla. Tanmateix Laura Hospital i Mariona Busquets van merèixer una puntuació per estar en 7è lloc al duet tècnic; i Mireia Llovet, en el solo lliure, es va classificar en 8a posició.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here