Les alevins, a banda d’aixecar la copa de campiones per clubs, van pujar al podi en totes les modalitats disputades, mentre que les juvenils van penjar-se la medalla d’or en les modalitats d’equip i combo


Excel·lent actuació de les nedadores del Club Natació Granollers al Campionat d’Espanya aleví i juvenil d’estiu que va tenir lloc del 6 al 9 de juliol a Alacant. El paper de les granollerines tant en categoria aleví com juvenil va permetre proclamar al CN Granollers doble campió d’Espanya Aleví (per davant del Sadadell i del Kallipolis) i Juvenil (per davant del Metropole i Sincro Retiro), tancant així una gran temporada.

A banda d’aixecar la copa de campions per clubs, les alevins van pujar al podi en totes les modalitats disputades. A les Figures, Valeria Parra es proclamar campiona d’Espanya, mentre que Irene Garrido (que va ser 12a de la general), va ser subcampiona del 2006. A més a més, destacar la 10a posició d’Ariadna Conesa i la 17a de Rita Sugrañes. Al solo, Valeria Parra va ser subcampiona d’Espanya i Ariadna Conesa es va classificar en una meritòria 5a posició. Als duets, Rita Sugrañes i Valeria Parra (Irene Garrido, reserva) van ser bronze i el d’Ariadna Conesa i Carla Oliva (Alba Busquets, reserva), sisè. En equip, el CN Granollers es va proclamar campió d’Espanya, i en combo, subcampió.

Pel que fa a les juvenils, també campiones per clubs, destacar que en Figures Abril Conesa es va penjar el bronze, mentre que entre les 20 primeres classificades es van trobar Natàlia de la Nuez, 4a; Oriana Alejandra Carreras, 5a; Míriam Llovet, 9a; Èlia Calvo, 10a; Clara Arboix, 14a; Laura Hospital, 18a; i Júlia Tortosa, 20a. Al solo, Èlia Calvo va penjar-se el bronze i Natàlia de la Nuez va fer el 4t lloc. Els dos duets del Club van pujar al podi: plata per Oriana Alejandra Carreras i Abril Conesa, i bronze per Clara Arboix i Èlia Calvo (Júlia López, reserva). Tant a l’equip com al combo, el Club es va proclamar campió d’Espanya.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here