El CN Granollers comença l’any contra un rival directe

0
1589

El proper dissabte els de Pablo Quattrocchio, que són sisens, s’enfrontaran al CN Caballa, cinquens classificats, a domicili


Després de l’aturada nadalenca, l’equip absolut de waterpolo del Club Natació Granollers reprèn la lliga de 1a Divisió amb un xoc amb un dels seu rivals directes. Dissabte 7 de gener, els granollerins, que són sisens amb 16 punts, es desplacen a Ceuta per enfrontar-se al CN Caballa, cinquens classificats amb 18 punts. Un partidàs per a la lluita dels tres punts que els pot fer catapultar, de nou, a la part alta de la classificació.

Els ceutins, amb un equip sòlid i consolidat a 1a Divisió, compta amb una dilatada trajectòria i un gran treball de cantera. I sembla que casa seva sigui infranquejable, ja que només el líder els ha pogut vèncer. Sens dubte, un desplaçament difícil, no només pels granollerins sinó per a qualsevol equip de la lliga.

No obstant això, els de Pablo Quattrocchio s’han estat preparant a consciència aquestes Festes, per plantar cara al seu proper rival en el què serà el primer partit del 2017 i l’últim de la primera volta.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here