99 parelles van participar a la competició en la qual hi van prendre part una notable representació de les millors jugadores del rànquing català


Del 15 al 22 d’abril va tenir lloc al Club Tennis Els Gorchs de Les Franqueses del Vallès una nova edició del torneig Pàdel Or de Catalunya en el qual hi van participar un total de 99 parelles en totes les categories. “Fem una bona valoració del torneig, sobretot a nivell femení, on hi han participat la majoria de les primeres jugadores del rànquing català”, destaquen des del club organitzador. Un torneig molt competitiu en el qual s’hi va poder veure un alt nivell de pàdel i que va ser un èxit d’organització.

A continuació us adjuntem els resultats:

Consolació:
Ricardo Espuela i Jordi Arenas
3ª Masculí:
Campions: Sael Martínez i Belar Vera
Sots campions: Pol Amorós i Abelardo Vela
1ª Femení:
Campions: Nelida Beatriz i Aranzazu Osoro
Sots campions: Cristina Bala i Núria Rivas
1ª Masculí:
Campions: Guillem Casal i Javier Escalante
Sots campions: Rubén Rivera i Eduard Bainad
 
Aquest mes de maig, el Club Tennis Els Gorchs organitza diversos tornejos. Per una banda, el torneig de pàdel ‘matrimonis sorpresa’ que tindrà lloc el diumenge 13, de 9 hores a 18 hores, i en el qual hi haurà diversos sortejos. Per apuntar-vos podeu enviar un correu a elsgorchs@elsgorchs.com o trucar al 627-40-06-80. Per altra banda, del 19 al 27 de maig, el recinte franquesí acull el Torneig Internacional femení ITS.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here