Xavi Sevillano i Iria Esteve es van proclamar campions d’Espanya; Besay Grediaga, va ser subcampió; i Iiona Lobato i Miquel Azor, van assolir medalles de bronze, en les respectives categories que van participar els membrs del club de Les Franqueses del Vallès


El cap de setmana de l’1 i 2 d’abril, el Palau Municipal d’Esports Vista Alegre de Còrdova acollia una nova edició del Campionat d’Espanya de Karate en les categories benjamí, aleví, infantil i juvenil en les modalitats de Kata i Kumite. Hi van assistir 9 components del Club Karate Nokachi de les Franqueses representant la selecció catalana de Karate.

En la jornada matinal de dissabte es va acollir la modalitat de Kata on els integrants del club de les Franqueses Iker Esteban, Xavi Sevillano i Iria Esteban van disputar de valent però sense avançar posicions. A la sessió de tarda, van començar els grans resultats, ja que Xavi Sevillano es va proclamar campió d’Espanya en la categoria kumite juvenil -40kg, després de guanyar 5 combats. Després d’ell, Iona Lobato va aconseguir la medalla de bronze en la categoria kumite juvenil +50kg.

En la jornada de diumenge també van obtenir grans resultats. Miquel Azor es va fer amb la medalla de bronze en la categoria kumite infantil +46kg, donant pas a dos finals més d’integrants del club, on Iria Esteve es va proclamar campiona d’Espanya kumite infantil +40kg i Besay Grediaga va obtenir el títol de subcampió d’Espanya en kumite infantil -40kg. Cal destacar també el gran treball per part dels altres competidors del Club Karate Nokachi: Andrea Fernández, Alex Morales, Iker Esteban i David Morales.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here