Els de David Parra acaben la primera volta sent, juntament amb la Sabadellenca i el Tremp, l’únic equip dels 17 grups de Tercera Catalana que no ha perdut cap partit en el primer tram de competició. A banda, els paretans han encadenat 11 victòries consecutives i sumen 61 gols a favor i només 7 en contra.


El CF Parets ha acabat la primera volta com a líder destacat del grup 9 de Tercera Catalana, a 9 punts del segon l’UD Parc i sent, juntament amb la Sabadellenca i el Tremp, l’únic equip dels 17 grups de Tercera Catalana que no ha perdut cap partit en el primer tram de competició. Els de David Parra han completat unes xifres espectaculars, sumant 47 punts de 51 possibles o el que és el mateix guanyant 15 dels 17 partits que han disputat. “Som un equip compacte, molt competitiu, que entrena a totes i té moltes ganes de guanyar”, destacava el tècnic vallesà.

En el darrer partit de la primera volta davant el CF Santa Perpètua, els paretans van guanyar per la mínima i van sumar així l’onzena victòria consecutiva. Una primera part de la competició que han tancat també com a màxims golejadors del grup amb 61 gols a favor i els que menys han encaixat, amb només 7 gols en contra. Unes dades que mostren el gran potencial ofensiu i també defensiu de l’equip, unes qualitats que es complementen a la perfecció, assolint així una de les grans armes de l’equip, un contraatac absolutament demolidor.

El jugador més destacat de l’equip aquesta primera volta ha estat Fran González, que ha anotat 27 gols en 17 partits i suma quasi la meitat de gols del seu equip. També Diego Novo, amb experiència a Tercera Divisió que suma 7 gols. Dos davanters que són una part del potencial ofensiu de l’equip que es complementa amb extrems de gran qualitat com ‘Litus’, un extrem esquerrà molt ràpid provinent del FC Cardedeu, i Pedro Rodríguez, extrem de banda dreta amb molta capacitat tècnica. Martí Batlle, Sergio Sánchez o Bilal Azejel, entre altres, completen l’arsenal ofensiu del CF Parets, que ha sabut conjuntar jugadors de gran qualitat per completar un equip amb majúscules. A banda, també destaquen Alberto Serrano a la porteria, un dels porters amb menys gols rebuts de tots els grups de Tercera Catalana, i el líder del mig del camp, el veterà Xavi Alonso.

Una revolució més que efectiva

parets

Començar de zero per agafar una altra dinàmica que permeti al club assolir fites més altes. Aquesta va ser la premissa del nou projecte que el CF Parets va iniciar aquest estiu amb el tècnic David Parra al capdavant. Parra, que arribava al club després d’entrenar vàries temporades el Bellavista Milan, a Segona Catalana, va confeccionar un equip altament competitiu amb una bona part dels jugadors que havia entrenat la darrera campanya, que van acabar 7ens al grup 4 de Segona Catalana, amb l’equip de Les Franqueses. Un equip amb experiència en categories superiors que ja es coneixia, juntament amb els fitxatges, va completar un conjunt amb totes les garanties per poder assolir l’ascens de categoria. El transcurs de la primera volta de la competició només ha fet que confirmar les bones expectatives.

“L’objectiu del club era canviar i començar amb una altra dinàmica. Portem mesos treballant a totes; la nostra metodologia va enfocada des de l’escoleta fins al primer equip, tots anem a la mateixa direcció”, destacava Parra que, a part de reforçar el primer equip també va voler fer una clara aposta pel planter. Així, des de principis de temporada diversos juvenils entrenen amb el primer equip i fins i tot, algun d’ells com els germans Pau i Guillem Ruiz Pérez ja han debutat.

El proper compromís dels de David Parra, que obrirà la segona volta, serà al camp del CF Vilanova, un partit complicat, i és que els d’Àlex Milian són tercers i estan immersos en una ratxa de 7 victòries consecutives. Un repte majúscul pel CF Parets que voldrà defensar la seva hegemonia i començar la segona volta com la va acabar: guanyant.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here