Els dos clubs de Mollet del Vallès que en teoria haurien de competir la propera temporada al grup 4 de Segona Catalana, amb la resta d’equips del Vallès Oriental, han demanat a la FCF poder canviar al grup 2 per motius econòmics i esportius


Tot i estar enquadrats provisionalment al grup 4 de Segona Catalana, amb la resta d’equips del Vallès Oriental -FC Cardedeu, CF Les Franqueses, CF Caldes i CF Parets-, el CF Mollet i la UD Molletense han sol·licitat a la Federació Catalana de Futbol canviar de grup i competir en el grup 2. Així ho va avançar ahir Ràdio Mollet que va parlar tant amb el president de la UD Molletense, Kiko Montoya, com amb el nou tècnic del CF Mollet, Jordi Gallardo.

“Hem demanat el canvi pel motiu econòmic, ja que al grup 4 a nivell de desplaçaments és molt més car i perquè hem entès que esportivament el grup 2 és molt millor per aconseguir els objectius que ens hem marcat aquesta temporada”, assegurava Kiko Montoya, president de la UD Molletense, als micròfons de Ràdio Mollet. Així mateix, el màxim responsable del primer equip del CF Mollet també va assegurar a la ràdio local del municipi que el seu equip ha demanat el canvi per competir a partir de l’1 de setembre, quan comença la lliga, amb el grup 2.

Així, els equips molletans hauran d’esperar que l’Àrea de Competició de la FCF doni a conèixer els grups definitius. El que està clar, és que les dues entitats volen evitar un grup 4 de Segona Catalana que la propera temporada serà un dels més potents de la divisió. En cas que l’ens federatiu accepti la petició dels dos clubs de Mollet del Vallès, UDA Gramanet i Masnou, ambdós amb passat a Tercera Divisió, els substituiran al grup 4 de Segona Catalana.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here