L'equip franquesí ha debutat aquest any al grup 9 després de jugar els darrers al 5 / FOTO: CE Llerona

Els dos conjunts, empatats a 74 punts però amb el conjunt franquesí ocupant la segona plaça per goal avarage, es jugaran aquest diumenge la plaça de promoció d’ascens a Segona Catalana en una darrera jornada que és una autèntica final


Han estat en frec a frec constant per la segona plaça els darrers mesos i la casualitat ha volgut que s’enfrontin en la darrera jornada, en la qual empatats amb 74 punts, es decidirà qui és finalment l’equip que disputa la promoció d’ascens a Segona Catalana. Parlem del CF La Torreta i el CE Llerona que el proper diumenge a les 12.30 hores disputaran una autèntica final; a banda d’estar empatats, tenen el goal average molt igualat, amb el conjunt franquesí amb dos gols de marge: 77 – 37 pel Llerona i 76 – 38 per la Torreta.

Així, el partit d’aquest diumenge és una finalíssima en la qual els dos conjunts es juguen la gran feina que han fet durant tota la temporada i tenen en comú el fet d’arribar al partit en un gran estat de forma. L’equip de la Torreta porta una ratxa de 12 partits seguits puntuant en els quals ha sumat 32 punts de 36 possibles, amb 5 victòries consecutives, mentre que el CE Llerona encadena quatre victòries consecutives i encadena 9 partits seguits puntuant.

El partit de la primera volta va acabar amb empat a 1 després que el conjunt franquesí aconseguís empatar al darrer sospir amb diana de ‘Miki’ Gómez. Així, en cas d’empat en el partit de diumenge, seria el CE Llerona que es classificaria per gaudir de dos gols d’avantatge en el average, fet pel qual al CF La Torreta només li val la victòria per poder aspirar a la promoció d’ascens.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here