FOTO: TONI CANYAMERAS

El conjunt calderí ha estat elegit pels més de 40 entrenadors i 40 capitans dels equips de la comarca com el millor equip del Vallès Oriental 2017-2018. Els de Marc Fortuny, que també ha estat votat el millor entrenador, han completat una temporada per emmarcar assolint el campionat del grup 9 de Tercera Catalana i l’ascens tres jornades abans d’acabar la competició


Per una majoria aclaparadora, 32 vots, el CF Caldes ha estat elegit, pels més de 40 entrenadors i 40 capitans dels equips de futbol de la comarca, com el millor equip del Vallès Oriental 2017-2018. Després de perdre la categoria la temporada passada, els calderins, que van conservar bona part del bloc, s’han mostrat intractables al grup 9 de Tercera Catalana, guanyant 28 dels 34 partits i sent l’equip més golejador amb 101 dianes i el menys golejat amb només 35 gols rebuts. La victòria per 2-0 davant el CF Lliçà de Vall, el passat 6 de maig, va permetre els de Marc Fortuny assolir el campionat i l’ascens tres jornades abans d’acabar la competició. Al llarg de la temporada han encadenat més de 200 dies sense perdre i quatre mesos seguits guanyant.

Els jugadors del CF Caldes celebrant l’ascens / FOTO: TONI CANYAMERAS

El segon equip més votat ha estat el CD Montornés Norte amb un total de 8 vots. Els d’Ángel Cobo i David Cobo, que també van assolir l’ascens tres jornades abans d’acabar la competició, han completat una temporada extraordinària en la qual han estat els clars dominadors del grup 9 de Quarta Catalana, fet que els hi ha permès pujar a Tercera Catalana per primera vegada a la seva història.

El CD Montornés Norte celebrant l’ascens a Tercera Catalana

Completa el TOP3 d’equips més votats el FC Cardedeu amb 6 vots. Tot i acabar perdent la categoria, ha estat durant aquesta campanya un exemple de lluita, esforç, treball i entrega en una Primera Catalana plegada d’exequips de Tercera Divisió. L’equip vallesà, que debutava per primera vegada a la categoria, s’ha entregat al màxim i ho ha donat tot per assolir una permanència que s’ha escapat pels pèls. Un sol punt més o haver guanyat el ‘goal average’ amb el Lloret -la diferència va ser d’un sol gol- hauria permès a l’equip de Jordi López conservar la categoria.

TOP3 Millors equips del Vallès Oriental 2017-2018

1.  CF Caldes 32 vots
2. CD Montornés Norte 8 vots
3. FC Cardedeu 6 vots


TOTES LES VOTACIONS: 11 IDEALS I MILLORS TEMPORADA 2017-2018
11 ideal Futbol Vallès Oriental 
11 ideal Segona Catalana 
11 ideal Tercera Catalana
11 ideal Quarta Catalana 

El millor jugador 
El millor porter 
El millor entrenador

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here