Sissoko va jugar diumenge amb la Selecció del Vallès Oriental i va anotar un gol / FOTO: Kilian Càtedra

El davanter vallesà arriba al club calderí procedent del CF Mollet, club amb el qual va jugar els darrers 5 partits de competició a Primera Catalana. Anteriorment havia jugat la major part de la temporada amb el CF l’Ametlla, a Quarta Catalana, anotant 42 gols en 22 partits i convertint-se en el pitxixi del grup 6. A banda de l’aspecte anotador, Sissoko destaca per una gran potència física. Fitxatge de luxe pel nou CF Caldes de José Luis Duque que supleix la baixa de Kevin Caballero amb un davanter de plenes garanties


El CF Caldes 2018-2019 ja comença a agafar forma. Després d’anunciar a principis de juny que José Luis Duque serà l’entrenador del nou projecte a Segona Catalana, el club calderí ja ha fet públics els primers fitxatges i ha renovat un bon nombre de jugadors. El primer fitxatge que va anunciar va ser el de José Manuel ‘Chema’, mitjapunta procedent del Ripollet, com també el de Marçal Rovira, lateral que puja del juvenil A. Així mateix, el club ha renovat Guillem González, David Ferran, Aaron Parra, Aleix Garcia, Edgar Fernández, Gerard Sánchez, Ferran Roca, Marc Ortega, Carlos Martínez, Albert Camí i Alex Alonso.

El darrer fitxatge que ha anunciat el CF Caldes ha estat el del davanter Adama Sissoko, procedent del CF Mollet. Sissoko va competir els darrers 5 partits del grup 1 de Primera Catalana amb el conjunt molletà, tot i que anteriorment va jugar tota la temporada amb el CF l’Ametlla, al grup 6 de Quarta Catalana, anotant l’espectacular xifra de 42 gols en 22 partits. Davanter amb experiència a Segona Catalana, hi va jugar amb l’EC Granollers 8 anys enrere, Sissoko ha competit els darrers anys entre Quarta i Tercera Catalana aconseguint unes xifres d’anotació extraordinàries amb més de 40 gols per temporada. A banda de l’aspecte anotador, el nou davanter del Caldes destaca per una gran explosivitat i potència física.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here