El conjunt granollerí, dirigit per Manel Blanco per tercera temporada consecutiva, presenta quatre cares noves


Aquest proper diumenge el CB Granollers donarà el tret de sortida a una nova temporada a Copa Catalunya visitant la pista dels Maristes Ademar de Badalona (19,30 hores). Els de Manel Blanco, que començarà la seva tercera campanya al capdavant de l’equip, iniciaran la temporada amb baixes significatives respecte la darrera però amb quatre noves incorporacions: Antonio Rodríguez, procedent de l’Hospitalet, Gio Lamota de l’Sferic Terrassa, David Marzo del Mollet B i Juanjo Vázquez del Sant Celoni.

“Hem patit baixes molt importants però penso que hem fitxat bé, les incorporacions estan encaixant bé dins l’equip, tant dins com fora de la pista, i això sempre és important. Tenim una plantilla completa i molt versàtil, fet que ens ajudarà a adaptar-nos a les diferents situacions que ens trobarem al llarg de la temporada”, destaca el capità Jordi Farrando.

Tot i tenir diversos lesionats, ja des de l’inici de la pretemporada, fet que ha trastocat les primeres setmanes de preparació, el conjunt granollerí inicia la temporada amb l’objectiu de millorar els resultats dels darrers anys: “Comencem amb la idea de donar un pas endavant, amb un equip semblant però renovat per absències obligades. Veig l’equip il·lusionat i crec que respecte la campanya passada hem de fer un treball més col·lectiu i millorarem els resultats”, apunta el tècnic Manel Blanco a La Jornada del Vallès. Després de disputar el primer partit a la pista dels Maristes Ademar de Badalona, a la segona jornada els granollerins rebran el CB Lliçà d’Amunt que, com el primer rival, debuta enguany a la categoria.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here