L’equip de La Garriga, que estarà dirigit per Jordi Vera, ha aconseguit l’ascens gràcies a la renúncia d’un altre equip


Segons va avançar ahir Ràdio Silenci, el CB La Garriga competirà la propera temporada a Segona Catalana. L’emissora local va apuntar que el club garriguenc ha aconseguit l’ascens de categoria després que un altre entitat renunciés a la seva plaça. La temporada passada, el sènior masculí del CBLG va lluitar per l’ascens fins l’última jornada, i és que tot i acabar quart, ho va fer empatat a punts amb el tercer i a només una victòria del segon i el líder.

Els de Ricard Ventura, que aquesta propera temporada entrenarà el CB Granollers de Copa Catalunya, van completar una campanya molt bona, encadenant 10 victòries consecutives i acabant l’exercici amb un balanç de 21 victòries i 7 derrotes.

Ràdio Silenci també va desvelar que Jordi Vera serà el pròxim entrenador del CB La Garriga la propera campanya. Vera és un entrenador veterà que coneix molt bé la categoria i que ha entrenat a Copa Catalunya, Primera i Segona Catalan, a i ha estat en clubs com el CB Granollers, el CB Mollet i el CB Llinars, entre altres.

Aixi mateix, l’equip dirigit per Vera conservarà el bloc del darrer exercici, tot i que la direcció tècnica incorporarà 2 jugadors que substitueixin els 2 jugadors que han causat baixa. Tal com va revelar el coordinador del club garriguenc, Oriol Sabata, el club busca un interior fort que doni consistència en defensa al conjunt.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here