Els granollerins, entrenats per Quim García, van caure en el primer partit davant Barcelona Pagesos (6-27), però en el segon van vèncer els Badalona Dracs (40-20)


Després de 4 mesos, les Pistes d’Atletisme de Granollers van tornar a viure futbol americà amb la disputa de la tercera jornada de categoria cadet, amb els Fènix Granollers com a amfitrions. Una doble jornada, cada equip va disputar dos partits, en la qual hi van participar un total de 8 conjunts d’arreu del territori català: Badalona Dracs, Barcelona Pagesos, Terrassa Reds, Reus Imperials, Senglars Falcons, Hospitalet Pioners, Barberà Rookies i el mateix conjunt local.

Els 8 partits que es van disputar a les Pistes d’Atletisme de Granollers

El primer rival dels granollerins va ser Barcelona Pagesos, un equip cadet de segon any molt potent físicament que va emportar-se la victòria (6-27). Tot i la bona defensa dels locals, la diferència física -la majoria de jugadors dels Fènix són de categoria infantil- va ser clau i els barcelonins van aconseguir sumar el seu primer triomf de la matinal. “Vull destacar que el nostre equip només pot gaudir de 1,5 hores d’entrenament a la setmana i això merma la progressió d’aquests joves jugadors”, destaca Ángel Díaz, director esportiu dels Fènix Granollers, que posa èmfasi en “la il·lusió dels jugadors per poder practicar l’esport que els hi agrada”.

En el segon partit, l’equip entrenat per Quim García va saber refer-se de la primera derrota i va guanyar els Badalona Dracs per 40-20: “El segon partit va ser més igualat i ells han jugat la Copa i porten més rodatge, però nosaltres vam destacar en defensa i vam fer un partit molt correcte i molt complet. Hem de seguir treballant, és un equip molt jove, tindran tres anys de projecció en aquesta categoria i volem seguir evolucionant”, assegura Díaz.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here