Les de José Luis Villanueva s’enfrontaran al conjunt valencià al Palau d’Esports el 18 o 19 de febrer en una eliminatòria a partit únic. En cas de victòria, les granollerines disputarien per primera vegada una fase final de la Copa


Després de superar el Vicar Goya en la primera ronda de la Copa de la Reina el passat mes de novembre, el KH7 BM Granollers ha sabut avui el rival a la segona ronda de la competició, el Canyamelar de València. El matx es disputarà el 18 o 19 de febrer al Palau d’Esports en una eliminatòria que serà a partit únic.

El darrer precedent dels dos equips data de finals d’octubre de l’any passat, en la 7a jornada de lliga, quan els dos equips van empatar a 22 en un matx disputat en terreny valencià i en el qual les vallesanes van acabar empatant, després d’anar tot el partit a remolc. Després d’haver-se disputat 10 jornades a la Liga Loterías, el Canyamelar és 10è amb 7 punts, mentre que les de José Luis Villanueva són antepenúltimes amb 3 punts.

L’any passat el conjunt granollerí, que disputava la Copa de la Reina per primera vegada en la seva història, va quedar eliminat en segona ronda davant el BM Alcobendas.

sorteocopa

El BM Porriño, que serà l’equip amfitrió de la fase final i el Bera Bera, vigent campió, han estat exempts del sorteig. En cas de guanyar l’eliminatòria, el KH7 BM Granollers jugaria per primera vegada una fase final de la Copa de la Reina.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here