Les de Xavi Vilella van vèncer a la final a l’Handbol Gavà i van guanyar el campionat català per segona vegada consecutiva


El cadet femení del KH-7 BM Granollers va guanyar ahir a la tarda al pavelló vell de la Roca del Vallès el segon campionat de Catalunya consecutiu. Les de Xavi Vilella van superar a la final a l’Handbol Gavà en un matx que van trencar al principi del segon temps. “La final ha estat ajustada sobretot a la primera part, el Gavà ens ha posat molts problemes, té una jugadora molt determinant com la Jana Castañera que a part de ser molt bona juga molt per l’equip. La clau crec que ha estat la nostra rotació de banqueta, ja que tenim una plantilla més àmplia”, ha destacat Xavi Vilella a la Jornada del Vallès.

Així, després del 13-13 amb el que es va acabar el primer temps, a la represa les granollerines van sortir molt intenses i amb un parcial de 6-1 de sortida van trencar el matx. El conjunt vallesà, que va brillar en totes les seves línies va seguir obrint forat al marcador fins al 35-27 final. “A destacar l’actitud de l’equip, demostrant que són un conjunt molt complet i que quan estan al 100% són molt difícils de batre. Molt content per elles perquè han disputat un molt bon top4 i s’ho mereixen perquè han disputat una gran temporada i han treballat molt”, va apuntar Vilella.

Per arribar a la final, el conjunt granollerí havia superat a les semifinals a un dels dos conjunts amfitrions, el Felmar BM La Roca per un contundent 35-25. En l’altre semifinal, l’Handbol Gavà va superar l’altre equip roquerol, el Felmar BM La Roca 1953 per 24-30. En el partit per tercer i quart lloc, el Felmar BM La Roca va vèncer per 28-20 al Felmar BM La Roca 1953.

Un Campionat de Catalunya assolit pel cadet femení que demostra el gran moment de l’handbol base del BM Granollers que s’ha proclamat campió dels tres campionats catalans que s’han disputat fins al moment: el juvenil masculí a Agramunt, el juvenil femení a Granollers i el cadet femení a La Roca del Vallès.

Totes les participants al TOP4 / CHGcuacua‏

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here