Txell Mas i Cecília Jiménez, del CN Les Franqueses, i Abril Conesa del CN Granollers, es van penjar la medalla de bronze amb la selecció estatal gràcies a una gran actuació en la modalitat de highlight


Nou èxit de les nedadores vallesanes amb la selecció estatal absoluta que està disputant el Campionat del Món de natació artística a Gwangju, Corea del Sur. Txell Mas i Cecília Jiménez, del CN Les Franqueses, i Abril Conesa del CN Granollers, es van penjar la medalla de bronze amb el combinat espanyol gràcies a una gran actuació en la modalitat de highlight. A ritme de AC/DC, la selecció va enganxar tant a públic com a jutges amb un gran espectacle que va merèixer 91.133 punts i, per tant, el bronze en aquest Mundial.

Per poc, Itàlia es va col·locar per davant amb 91,7333 punts, i Ucraïna es va disparar amb 94,5000 que els va situar directament al primer esglaó del podi. A certa distància de les espanyoles, Canadà, amb 89.9333 punts, es va classificar en quart lloc.

Mas, Jiménez i Conesa també participen en la modalitat d’equip i ja han aconseguint amb el ‘Life in Island’ de Salvador Niebla superar Itàlia, classificant-se en cinquena posició amb 91,3333 punts. Divendres 19 de juliol, tindrà lloc la final en la qual les vallesanes aspiren a tornar a pujar al podi.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here