Tot i canviar el nom fa un temps, la botiga era coneguda com a Ríos Running Les Franqueses

La botiga franquesina especialitzada en ‘running’ i ‘trail running’ va tancar el passat 5 de juliol preveient amb mesos vista la baixada de vendes 

Després de 7 anys de vida, el passat 5 de juliol Running Les Franqueses, botiga esportiva especialitzada en ‘running’ i ‘trail running’ va tancar les seves portes. Toni Flores i Raül Jiménez, propietaris de la botiga situada a la rotonda entre les Franqueses i Granollers -coneguda popularment com a Rios Running Les Franqueses- han volgut tancar preveient amb mesos vista la baixada de les vendes. “El model de negoci de la botiga física s’està acabant; són les mateixes marques que no ajuden a que pugui seguir sent un model sostenible. Vam veure que la gràfica de vendes anava a la baixa i vam tenir l’oportunitat de poder liquidar totes les existències”, assegura Toni Flores.

Raül Jiménez i Toni Flores han estat els propietaris de la botiga des del seu inici

Des del seu inici, els dos socis, Flores i Jiménez, van deixar-se la pell per tirar endavant el negoci i al llarg d’aquests 7 anys han realitzat moltíssimes accions. De fet, va ser fruit de la botiga que va néixer l’equip Rios Running Les Franqueses, el millor equip de ‘running’ popular que hi ha hagut al Vallès Oriental. L’equip, que des del canvi de nom de la tenda s’ha anomenat VOOA Running, ha estat molt present en totes les curses que s’han fet en aquest temps a la comarca, coneguts com ‘la marea verda’ pels nombrosos membres participants a totes elles.

A banda de l’equip de ‘running’, també van crear grups d’entrenament, els més nombrosos de la comarca, i també tenien un fisioterapeuta i realitzaven activitats extraescolars. Després de deixar enrere aquesta etapa, Toni Flores i Raül Jiménez seguiran lligats al món de l’atletisme i tenen previstos nous projectes, però ja sense el nexe de la botiga.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here