L’integrant de l’equip Fasttriatlon va competir amb Espanya a la prova que va tenir lloc a Altafulla i va acabar en 32a posició de 74 participants


“Estic molt content pel resultat, tot i que penso que podria haver acabat més endavant si no fos pel tram de bici. En aquest, el tema de l’experiència és important pel fet de saber-te col·locar que fa que et posicionis en un grup o en un altre”, apuntava el granollerí Jordi Relats, després d’haver participat al Campionat d’Europa elit de triatló, que va tenir lloc el passat cap de setmana a la localitat tarragonina d’Altafulla, i en el qual va acabar en 32a posició. Relats, integrant de l’equip Fasttriatlon – CN Montjuïc, va competir amb Espanya en la que va ser la seva primera participació en un europeu.

El vallesà va acabar el primer tram de natació (750m) en un segon grup entre els 25 primers, però al tram de bicicleta, que eren 4 voltes a un dur circuit de 5 km, va cedir vàries posicions i, tot i que en recuperaria algunes en el tram de còrrer (5km), va acabar finalitzant en 32a posició de 74 participants. D’aquests, Relats va ser el més veterà juntament amb el triatleta maltès David Agius.

A banda de la prova elit de la Copa d’Europa en la qual va participar el granollerí, a Altafulla també es va disputar la Copa del Món de Paratriatló i el Campionat Mediterrani de Triatló. Tres proves d’un gran nivell que van portar a la localitat tarragonina dels millors de l’especialitat; tot plegat en un gran ambient festiu que va fer gaudir de valent els participants.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here