El BM La Roca va sumar dissabte la cinquena victòria consecutiva vencent l’Handbol Sant Vicenç per 29 a 21.  Com en les darreres setmanes, els vallesans van construir la victòria en base a una defensa molt sòlida que va permetre a l’equip utilitzar la seva millor arma, el contraatac. Marc Morales i Oscar Mainar, jugador del filial, amb 6 gols, van ser els màxims golejadors d’un equip que segueix quart i es troba en un estat de forma extraordinari


“Estem en un molt bon moment; els darrers partits l’equip encaixa pocs gols i està creixent molt en defensa. Els porters i la bona defensa ens permeten córrer molt a la contra i poder tancar els partits”, destacava el tècnic, Héctor del Pino, després de la cinquena victòria consecutiva del seu equip. El cert és que les nombroses baixes del conjunt roquerol no van ser un impediment perquè sortís a totes a la pista i ja passés a dominar el marcador des d’un bon principi. La bona defensa dels de Del Pino, el joc dinàmic, les contínues parades de Joan Costa i l’efectivitat dels extrems, van permetre el BM La Roca deixar el partit encarrilat al final del primer temps en el qual s’hi arribaria amb un 17 a 10 a l’electrònic.

A la represa, els vallesans van seguir a bon ritme i van saber mantenir l’avantatge al marcador. La solidesa defensiva va seguir sent una constant davant un Sant Vicenç impotent que no va poder evitar que el conjunt roquerol el superés, contínuament, al contraatac. Finalment, 29 a 21 i el BM La Roca que segueix rendint a un nivell molt alt i conserva la quarta posició de la classificació, un punt per sobre del filial del BM Granollers. “Vull destacar Oscar Mainar, de l’equip de Catalana, que ha estat immens; a banda, tot l’equip col·labora i treballa a totes i està donant un nivell molt alt en aquest tram final de la primera volta”, assegura el tècnic roquerol.

La propera jornada, els d’Héctor del Pino visitaran la pista de l’Handbol Sant Esteve de Palautordera que aquesta jornada va caure davant el filial del BM Granollers (33-23) i és penúltim amb només una victòria en dotze partits.

La fitxa tècnica del partit aquí

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here