Dos equips del club roquerol, el KH7 BM Granollers i l’Handbol Gavà disputaran la fase final del campionat català cadet femení al pavelló vell de la localitat vallesana


Aquest cap de setmana tindrà lloc al pavelló vell de la Roca del Vallès la fase final del Campionat de Catalunya cadet femení. La competició comptarà amb tres equips vallesans, dos del Felmar BM la Roca i el KH7 BM Granollers, a banda de l’Handbol Gavà.

El partit que obrirà la competició serà el Felmar BM La Roca – KH7 BM Granollers a les 17,30 hores de dissabte. El conjunt roquerol, que va aconseguir la classificació al quedar quart a la segona fase del campionat, va caure en els dos partits d’aquesta fase davant el conjunt granollerí, això sí, per la mínima: 25-26 en el partit d’anada i 28-26 en el de tornada. Les granollerines, actuals campiones, són les favorites per emportar-se el campionat després d’haver guanyat els 10 partits de la segona fase, sent l’equip més golejador, 305 gols, i el menys golejat, 247.

La segona semifinal serà a les 19,15 hores i enfrontarà el Felmar BM La Roca 1953 i l’Handbol Gavà. Les roqueroles i les del Baix Llobregat van acabar amb el mateix balanç la segona fase, 6 victòries i 4 derrotes. En els enfrontaments directes, el Felmar va guanyar el partit d’anada (25-24), mentre que el Gavà ho va fer en el de tornada (22-21).

Amb tots quatre equips classificats per la Fase de Sectors del Campionat d’Espanya Cadet Femení, el calendari de competició per a conèixer el campió de Catalunya és el següent:

Dissabte, 8 d’abril de 2017
17.30 hores         FELMAR BM La Roca – KH-7 BM Granollers
19.15 hores        FELMAR BM La Roca 1953 – Handbol Gavà “Blau”
Diumenge, 9 d’abril de 2017
17.00 hores        Partit pel 3r i 4t lloc
19.00 hores         FINAL

Podràs veure tots els partits d’aquesta fase final, per streaming, al Canal Youtube de la Federació Catalana d’Handbol.

1 comentari

  1. Les granollerines, actuals campiones, són les favorites per emportar-se el campionat després d’haver guanyat els 10 partits de la segona fase, sent l’equip més golejador, 305 gols, i el menys golejat, 247.

    El equip menys golejat de la categoría Cadet Femenina ha estat el BM La Roca 1953 amb 228 Gols en contra, es tindria que destacar que el equipo Roquerol esta format per jugadors de 1er any e infantils

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here