La pilot de l’Ametlla del Vallès ha completat una temporada brillant en el seu debut a la KZ2 competint amb l’equip NM Racing Team i mostrant un altíssim nivell


Belén García de l’Ametlla del Vallès va acabar el passat novembre la seva primera temporada com a pilot de la KZ2, la màxima divisió estatal de kàrting, finalitzant en una 10a posició de la general. La darrera cursa de la temporada de la vallesana va ser a Chiva, València, on va acabar en 9a posició en la primera i en 12a en la segona, després d’haver mostrat el seu potencial en la sessió de lliures on va assolir una 3a posició i posteriorment la 7a en la qualificació.

“Crec que aquest ha estat el meu millor any a nivell esportiu. La KZ2 és una categoria extremadament difícil, amb pilots de molt nivell i experiència. He anat aprenent i millorant carrera a carrera i crec que una 10a posició és un gran començament a la categoria”, destaca la jove pilot a La Jornada del Vallès. En un principi la idea de García era seguir competint amb el NM Racing Team en la modalitat de kàrting però després de realitzar diversos test en F4, el seu repte és competir en aquesta modalitat. “L’objectiu és competir en F4 però dependrà de si aconseguim prous espònsors per poder fer-ho realitat”, assegura la vallesana.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here