Morata va rebre un diploma per la seva participació als Jocs de fa 38 anys en els quals va participar al Concurs II Individual per aparells femení de Gimnàstica Artística, aconseguint el 25è lloc, històricament el millor que mai havia aconseguit Espanya fins aquell moment a aquesta categoria


La directora esportiva de la secció de Gimnàstica Artística del Club Natació Granollers, Aurora Morata, ha assistit a l’Homenatge del Comité Olímpic Espanyol celebrat el passat 20 de novembre, per la seva participació als Jocs Olímpics de Moscou 1980. Concretament va participar al Concurs II Individual per aparells femení de Gimnàstica Artística, aconseguint el 25è lloc, històricament el millor que mai havia aconseguit Espanya fins aquell moment a aquesta categoria.

“El retrobament de tots els esportistes després de 38 anys ho ha convertit en un acte emotiu”, afirma l’Aurora, agraint la iniciativa del Comité. L’acte, que també cobria els jocs d’hivern de Lake Placid 1980, ha estat presidit per Alejandro Blanco, president del COE, i presentat per l’ex medallista d’handbol a Londres 2012 Eli Pinedo.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here