El proper 17 de setembre tindrà lloc a Riells del Fai la primera edició de la Rural Trail, una prova d’11 km, no competitiva, que té l’objectiu de ser una cursa festiva que faci gaudir els corredors del magnífic entorn de la localitat


rural trail1Gaudir de l’entorn natural de Riells del Fai sense la pressió del crònometre i en un ambient festiu. Aquest serà el gran objectiu de la 1a edició de la ‘Rural Trail’, que tindrà lloc el dissabte 17 de setembre, a les 18 hores, a Riells del Fai, amb sortida i arribada al Centre Cívic de la localitat.

La cursa, que no és competitiva i tampoc comptarà el temps, tindrà una distància d’11 km i passarà pels tres cantons del que seria la Vall de Riells, amb un recorregut de dificultat variable que combina trossos de pista amb corriols tècnics.

Al llarg de la prova, els corredors es trobaran alguns obstacles, com bales de palla i pneumàtics, i fins a tres avituallaments temàtics. Tot plegat, gaudint de l’entorn natural del municipi vallesà i sense la pressió d’haver de fer un temps concret. “El nostre objectiu és posar una cursa diferent al calendari, sense competició i amb un caràcter més festiu. A banda de donar a conèixer els corriols d’aquesta zona”, destacava a la Jornada del Vallès Eduard Montbiela, un dels organitzadors de la prova.

Inscripció simbòlica de 3€

Les inscripcions es poden fer al grup de facebook de la prova omplint un formulari. Tanmateix, però, el pagament, amb un preu simbòlic de 3€, es farà el mateix dia de la cursa. Un cop acabada, tots els participants rebran un entrepà de botifarra i una beguda i tindran l’opció de quedar-se al Centre Cívic, en el qual l’Associació Ara Riells tindrà preparada una barra per servir combinats i música per acabar la jornada amb una petita festa.

Per contactar amb l’organització: ruraltrailbir@gmail.com

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here