El jugador calderí, que pot jugar en totes les posicions de la zona ofensiva, reforça el conjunt granollerí després d’haver jugat el darrer tram de temporada al Manlleu de Primera Catalana. Fortuny aportarà treball, velocitat, potència, desequilibri per banda i gol al conjunt dirigit per José Solivelles


Hi va jugar en categories inferiors i anys després tornarà a posar-se la samarreta de l’Esport Club Granollers per competir amb el primer equip a Tercera Divisió. Parlem d’Arnau Fortuny, tercer fitxatge del club del carrer Girona per la temporada 2019-2020, després dels ja anunciats de Víctor Morales i Sergi Besonias. El de Caldes de Montbui aportarà treball, velocitat, potència, desequilibri per banda i gol al conjunt dirigit per José Solivelles.

Als seus 26 anys, Fortuny té experiència a Primera Catalana, Segona Catalana i també a Tercera Divisió on hi va jugar amb el Manlleu un cop acabada l’etapa de juvenil. Després de jugar 3 temporades al CF Caldes, sent un dels artífexs de l’ascens a Segona Catalana de fa campanyes, Fortuny va fitxar pel FC Cardedeu on es convertiria en una peça clau de l’engranatge ofensiu dels de Jordi López, que van aconseguir per primera vegada l’ascens a Primera Catalana la temporada 2016-2017.

Abans de jugar al CF Caldes, equip amb el qual també va donar les seves primeres passes al món del futbol, Fortuny va jugar al Ripollet de Primera Catalana, al Mollet de Primera Catalana i al Manlleu, tant a Divisió d’honor juvenil com amb l’equip de Tercera. En categories ¡nferiors, a banda de guanyar la Lliga Nacional juvenil amb el Mollet, va poder gaudir de la Divisió d’honor de diferents categories amb el Granollers, l’Espanyol, la Fundació Sànchez Llibre i l’UE Canovelles.

La temporada 2017-2018 competint a Primera Catalana amb el FC Cardedeu Fortuny va anotar 14 gols en 33 partits. El passat estiu va fitxar per la Montañesa, però després de jugar 5 partits a Primera Catalana, amb el conjunt de Nou Barris, va tornar al FC Cardedeu on ha anotat 13 gols en 22 partits, abans d’acabar el darrer tram de la temporada competint amb el Manlleu a Primera Catalana. Un fitxatge que reforça la zona ofensiva de l’ECG que es veurà beneficiat de la gran connexió entre Víctor Morales, primer fitxatge anunciat per l’ECG, i Arnau Fortuny, ambdós companys d’equip vàries temporades al FC Cardedeu. Una connexió que el més probable és que es tradueixi en assistències mil·limètriques de Morales i gols de Fortuny.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here