El proper 21 d’octubre tindrà lloc a Sant Martí de Centelles el 2on Memorial Jaume Bou Garcia. Una caminada organitzada per la família del Jaume per recordar la seva figura i per recaptar fons per la investigació del càncer infantil 


CLICA AQUÍ PER FER LA TEVA INSCRIPCIÓ O COL·LABORAR

Aconseguir fons per avançar amb la investigació del càncer infantil. Aquest serà el gran repte de la 2a caminada solidària Memorial Jaume Bou Garcia que tindrà lloc el proper 21 d’octubre a Sant Martí de Centelles. Un esdeveniment organitzat per la família del Jaume, que ens va deixar el desembre del 2015, per recordar la seva figura, un infant de 12 anys que mai es va rendir i va donar tota una lliçó de vida als seus éssers més estimats: “Volem que aquest Memorial sigui un homenatge a tots els nens guerrers que estant lluitant, que han lluitat i que ara no hi són, especialment al nostre fill Jaume, en homenatge a la seva valentia i al seu llegat de vida”, assegurava el pare, Jaume Bou.

El 100% del guany de les inscripcions serà en benefici del laboratori d’investigació del càncer infantil de l’hospital Sant Joan de Déu. El càncer infantil és molt  diferent al d’adults, ja que no es pot prevenir i la recerca és la única via per avançar. L’hospital Sant Joan de Déu disposa d’un laboratori d’investigació format per un equip de més de 30 professionals. Malauradament, més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades d’entitats, persones solidàries i esdeveniments solidaris: “Recollir fons és molt necessari, ja que pel càncer infantil no hi ha suficients ajudes i d’aquí va néixer la idea, per part de tota la família, de realitzar aquesta caminada per posar el nostre granet de sorra en la investigació i també per recordar el nostre fill. Per nosaltres és molt bonic parlar de’n Jaume i dels records que tenim d’ell, de la seva vida, això ens fa tirar endavant”, destacava Bou.

El recorregut del circuit de 12 km

El memorial, que tindrà la sortida (8,30 hores) i l’arribada a la plaça de l’Ajuntament de Sant Martí de Centelles, consistirà en una caminada que constarà enguany de tres recorreguts: un de 5 km, un altre de 8 km i un de nou, el de 12 km, tots ells per camins i corriols pel voltant del municipi. El nou recorregut pujarà fins als Cingles del Bertí, pel camí dels Maquis. Durant el recorregut (a l’ermita de Valldeneu) hi haurà una botifarrada per tots els participants.

Les inscripcions estaran obertes fins al dissabte 20 d’octubre a les 12:00h o fins a esgotar les 600 places. Les persones que no puguin participar però vulguin col·laborar també ho poden fer inscrivint-se a la prova amb la opció ‘dorsal 0’.

CLICA AQUÍ PER FER LA TEVA INSCRIPCIÓ O COL·LABORAR    


En l’edició de l’any passat i van prendre part més de 400 persones i es van recaptar 4.000€ per la investigació del càncer infantil

Èxit de participació a la 1a edició del Memorial Jaume Bou

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here