Prop d’una cinquantena de jugadores i jugadors del Vallès Oriental participaran del 2 al 7 de gener a Vigo i Pontevedra al Campionat d’Espanya d’handbol, tant masculí com femení, de categoria infantil, cadet i juvenil


Nombrosa representació d’esportistes del Vallès Oriental amb les Seleccions Catalanes que participaran del 2 al 7 de gener a Vigo i Pontevedra al Campionat estatal d’handbol. Un total de 46 jugadores i jugadors de la comarca formaran part dels equips infantil, cadet i juvenil, tant masculins com femenins, dels combinats catalans que lluitaran per aixecar el títol en les seves respectives categories.

Quatre clubs de la comarca estaran representats a l’estatal que se celebrarà a Galícia. El BM Granollers amb 25 jugadors/es és el club de la comarca amb més presència, seguit del BM La Roca amb 16. L’Associació Esportiva Handbol Les Franqueses i l’Handbol Palautordera aporten una jugadora cada entitat.

La Selecció Catalana amb més integrants del Vallès Oriental és la juvenil femenina amb 11 jugadores, 8 d’elles, la meitat de la plantilla, del BM Granollers i 3 del BM La Roca. Les Seleccions infantil i juvenil masculines buscaran revalidar el títol aconseguit l’any passat a Almeria.

A continuació, els jugadors vallesans que formen part de les 6 Seleccions Catalanes:

Presència de jugadors/es del Vallès Oriental per categoria a les Seleccions Catalanes
juvenil femenina 11 jugadores
cadet masculina 8 jugadors
cadet femenina, infantil masculina i femenina 7 jugadors/es
juvenil masculina 6 jugadors

 

Selecció Catalana infantil femenina

 

Fins a 7 jugadores vallesanes formen part de la convocatòria de la Selecció Catalana infantil femenina, 2 jugadores del BM Granollers: Zarzuela i A.Garrido; 3 del BM La Roca: Mireia Pascual, Ester Somaza i Emma Serna; 1 de l’Handbol Palautordera, Laura Roca i 1 de l‘AE Handbol Les Franqueses, Danae Sánchez. A banda, Lídia Grañana, exjugadora de BM Granollers i BM La Roca nés la segona entrenadora.

Selecció catalana infantil masculina

La Selecció Catalana infantil masculina també té a les seves files 7 jugadors del Vallès Oriental. En aquest cas, 4 del BM GranollersBernat Povill, Ferran López, Jordi Sala i Víctor Romero; i 3 del BM La Roca: Ferran Castillo, Pablo Guijarro i Adrià Ardite.

Selecció Catalana cadet femenina 

 

En categoria cadet femenina, la Selecció Catalana també té 7 jugadores del Vallès Oriental i en aquest cas també els dos primers entrenadors, Samuel Sánchez i Oriol Garcia. Pel que fa a les jugadores 4 són del BM La Roca: Marina Nevado, Aina Gomez, Julia Clascà, Berta Grau; i 2 són del BM Granollers: Euri Ruano i Júlia Illa.

Selecció Catalana cadet masculina

 

La Selecció Catalana juvenil masculina compta amb un total de 8 membres del Vallès Oriental. D’aquests, 5 són del BM Granollers: Lluís Permanyer, Marc Ferré, Jan Rof, Jan Gurri i Ignasi Ruiz; i 1 del BM La Roca, Iker Zudaire; A banda també, Oriol Zarzuela, de Cardedeu, que juga amb el Barça i el roquerol Albert Camprubí també de l’equip blaugrana, són sorgits del planter de clubs de la comarca. Pel que fa a l’equip tècnic, Josep Morales, segon entrenador del combinat català, porta molts anys vinculat al BM La Roca.

Selecció Catalana juvenil femenina 

 

La Selecció Catalana juvenil femenina amb un total d’onze jugadores és la que compta amb més membres del Vallès Oriental. L’equip que n’aporta més, la meitat de la plantilla, és el BM Granollers amb 8 jugadores: Maria Muñoz, Anna Sánchez, Irene Montero, Marta Mera, Martina Capdevila, Ona Vila, Maria Utrera i Júlia Gavañach. Per la seva part, el BM La Roca també té presència a l’equip amb Agnès Felip, Berta Fernández i Maria Monllor. A banda, el seleccionador, Pedro Pérez, havia entrenat molts anys al club roquerol.

Selecció Catalana juvenil masculina

La Selecció Catalana juvenil masculina és la que compta amb menys presència del Vallès Oriental amb un total de 6 jugadors.  4 del BM Granollers: Pau Ferré, Oriol Miró, Nil Guiteras i Josep Quirós; 1 del BM La Roca, Gerard Blanes; i Pau Peyra que juga amb el Barça i és de Santa Maria de Palautordera.


Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here