El membre del Club Karate Nokachi va ser el més destacat a la 2a jornada de la Lliga nacional de categories júnior i sub-21 assolint la medalla de bronze en kumite -75kg


El passat dissabte 27 d’octubre diversos membres del Club Karate Nokachi van participar a Màlaga a la 2a jornada de la lliga nacional de karate en les categories júnior i sub-21. Un total de 5 components del club franquesí, Alfredo Domínguez, Elena de Sande, Andrea i Ainoa Astorga i Izan Sevillano, van prendre part en una competició en la qual van obtenir bons resultats. Montse Marín va ser la tècnica del club vallesà que va acompanyar als esportistes.

El més destacat va ser Alfredo Domínguez, que va assolir la medalla de bronze en kumite -75kg. Andrea i Aina Astorga també van completar bones actuacions aconseguint ambdues la 4a posició que els hi dóna dret a disputar la final de la Lliga nacional, juntament amb Izan Sevillano que, tot i que no va poder lluitar per les medalles ha quedat entre els 8 millors de la seva categoria i també representarà l’equip de Les Franqueses a la final que se celebrarà a Guadalajara el mes de desembre.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here