El tècnic ha firmat per una temporada. La presentació tindrà lloc dijous a les 8 de la tarda


L’EC Granollers ha fet oficial aquest matí que l’entrenador del primer equip la pròxima temporada serà Albert Càmara. El tècnic, que actualment entrenava l’UE Vic a Primera Catalana des del mes de gener, ha firmat per una temporada. El segon entrenador serà Pau Jiménez, que ja ha estat el segon de Càmara al Mollet i al Vic. La presentació del nou entrenador del conjunt granollerí serà el proper dijous a les vuit de la tarda.

Albert Càmara té una llarga trajectòria al futbol català. Després d’una etapa fulgurant al Mataró i a la Grama, va vestir la samarreta del Badalona durant vuit anys, entre el 2002 i el 2010. Al llarg de les vuit temporades com a jugador del primer equip badaloní, Càmara es va convertir en el capità i en un autèntic mite: va aconseguir en dues ocasions el campionat de Tercera Divisió i va certificar l’ascens de l’equip a Segona Divisió B. També va formar part de la històrica plantilla que el 2009 va disputar la promoció per pujar a Segona A. Un any més tard, va penjar les botes per fer el salt a les banquetes. Va acompanyar Manolo Márquez com a segon entrenador del Badalona i el curs 2012-2013 va agafar les regnes de l’equip com a míster principal.

Després d’onze anys al CF Badalona, l’estiu del 2013, va tancar la seva etapa en terres badalonines i va acceptar l’oferta del Mollet per dirigir l’equip. Els vallesans estaven en una situació crítica, però Càmara va reconduir-la i va segellar la salvació quatre jornades abans del final de la temporada. Amb la permanència assegurada, va renovar per un curs més. El juny de l’any passat va decidir deixar el Mollet i allunyar-se de les banquetes fins que a finals de gener va rebre una oferta de l’UE Vic per capgirar la mala dinàmica de resultats de l’equip. Una fita que el tècnic ha aconseguit assolir, i és que el conjunt de la capital d’Osona ha completat una gran segona volta.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here