Aitor Tovar, de 23 anys i que la darrera temporada havia estat el coordinador de futbol-7, serà el nou coordinador general del club molletà


El CF Mollet UE va anunciar ahir un dels primers canvis en la nova estructura tècnica del club per la propera temporada. Es tracta de la figura de coordinador general que durà a terme Aitor Tovar, de 23 anys i que la darrera temporada havia estat el coordinador de futbol-7. Tovar ja està treballant juntament amb la direcció esportiva per preparar la propera campanya: “Afronto el nou càrrec amb moltes ganes i il·lusió de poder ajudar al CF Mollet UE a aconseguir tots els objectius que ens proposem com a club. Som un club amb molt de potencial i hem treballat per a trobar les eines que el facin funcionar”, assegura Tovar a La Jornada del Vallès. La tasca del coordinador general serà marcar la línia de treball del club amb els diferents coordinadors d’etapa que tindrà, així com encarregar-se de tota l’àrea esportiva, per tal de complir tots els objectius de millora que s’han marcat dins d’aquest nou projecte.

Tovar es coneix el club a la perfecció i és que hi porta 15 anys com a jugador i entrenador.  Com a tècnic va començar al CF Martorelles amb 15 anys però als 17 ja va entrar al CF Mollet UE portant 3 anys alevins de Primera i Segona. La temporada 2018-2019 va portar l’aleví A a Preferent i un infantil C de primer any. Aquesta darrera campanya va tornar a dirigir l’Aleví A a Preferent i l’infantil A també a Preferent, compaginant-ho amb la tasca de coordinador de futbol 7. “Aquests dos darrers anys han estat els que més he pogut gaudir d’entrenar, jugant tornejos de molt nivell amb l’aleví A i disfrutant i aprenent del futbol 11″, destaca.

El CF Mollet anirà anunciant l’estructura tècnica del club en els propers dies.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here