La prova, que constava de 85,5 quilòmetres, des d’El Brull fins a Montserrat, va tenir el primer avituallament al km 11, a la Carpa de la Vinya d’Aiguafreda


Per segon any consecutiu, La Carpa del Pla de la Vinya d’Aiguafreda va ser el primer punt d’assistència de la travessa Matagalls-Montserrat, que enguany complia la seva 37a edició: “La Matagalls-Montserrat és un clàssic a Aiguafreda, fa molts anys que passen per aquí. Hem muntat la carpa, ja que l’any passat va ser un èxit, estem molt contents que la travessa més important de Catalunya tingui de primer lloc d’avituallament Aiguafreda”, va destacar Joan Vila, alcalde d’Aiguafreda.

Una trentena de voluntaris de l’entitat organitzadora, el club excursionista de Gràcia, van ser els encarregats d’assistir als més de tres mil participants de la travessa que van anar passant durant tot el matí per la localitat vallesana. “És un punt que el menjar és molt lleuger i hi ha molta beguda, ja que porten molt poc tros del recorregut”, va apuntar Juan Antonio Morales, el màxim responsable dels voluntaris de l’entitat barcelonina.

Els corredors van arribar a l’avituallament d’Aiguafreda, el primer dels 4 que té la travessa, molt frescos, i és que només havien recorregut 11 km dels 81 que té la prova. Un avituallament que va suposar que durant tot el dia el centre d’Aiguafreda visqués una desfilada constant de participants. L’entitat local els gafarrons van ajudar l’organització en punts de controls a les zones de muntanya més properes.

El guanyador de la prova va ser Gerard Serrapera, amb un temps de 8 hores i 20 minuts i en categoria femenina la guanyadora va ser Lidia Paniello, que va tardar 10 hores i 45 minuts en recórrer els 85,5 k.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here