El sorteig del pack de l’equip Inverse de curses de muntanya

0
7949

A La Jornada del Vallès sortegem un equip complet de l’equip Inverse de ‘trail running’ valorat en 130€. Per participar en el sorteig només has de seguir la pàgina de La Jornada del Vallès a facebook, posar m’agrada, compartir la publicació i deixar un missatge en aquesta publicació de facebook. En el missatge has de dir quina de les curses de muntanya que tenen lloc al Vallès Oriental t’han fet gaudir més o en el cas de no haver-ne fet cap, quina t’agradaria fer. El sorteig acabarà el dijous 4 d’agost


SORTEIG

Un dels requisits per participar al sorteig és deixar un comentari a la publicació de facebook del sorteig responen la següent pregunta:

Quina és la cursa de muntanya de les que tenen lloc al Vallès Oriental que us ha fet gaudir més o, en cas de no haver-ne fet cap, quina tagradaria fer?

 

 

 

 


El sorteig, a part de premiar amb el pack Inverse Team al guanyador, també servirà perquè tots els participants triïn quina ha estat la cursa de muntanya disputada al Vallès Oriental amb la qual han gaudit més. A continuació adjuntem la crònica de La Jornada del Vallès de les més destacades, tot i que, evidentment, podeu votar les que vulgueu.

IMPORTANT: VOTAR AL COMENTARI QUE DEIXEU A LA PUBLICACIÓ DE FACEBOOK DEL SORTEIG

Marató del Montseny

21Camí dels Íbers

22Cursa de la Vall del Congost / Cursa Vertical de la Vall del Congost

23Trail de Vallforners

24Cursa Nocturna Les Ànimes del Purgatori

25

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here