Aquest divendres se celebra a Barcelona la 6a edició de la Nit de l’Arbitratge Català, en el qual es farà una entrega de premis a tots els àrbitres catalans que han aconseguit l’ascens de categoria. Dels 9 àrbitres seleccionats del Vallès Oriental, els més destacats són Brian València, que des d’aquest any és àrbitre assistent a Segona Divisió A, i Matilde Esteves-García que va aconseguir ascendir d’àrbitre assistent a 3a Divisió i a la 1a Divisió Femenina (Liga Iberdrola)


La capital catalana serà l’escenari aquest proper divendres de la VI edició de la Nit de l’Arbitratge Català. Una cerimònia per reconèixer els millors col·legiats catalans en la qual hi haurà premiats un bon nombre d’àrbitres del Vallès Oriental. Un total de 9, dels quals destaquen Brian València i Matilde Esteves-Garcia. València és des d’aquest any àrbitre assistent a Segona Divisió A i és l’únic àrbitre català en aquesta categoria. El proper 7 de març serà un dels àrbitres assistents a la Supercopa de Catalunya que enfrontarà el Barça i l’Espanyol.

Un dels altres noms propis de l’arbitratge del Vallès Oriental és Matilde Esteves-Garcia, que va aconseguir ascendir d’àrbitre assistent a 3a Divisió i a la 1a Divisió Femenina (Liga Iberdrola) la temporada passada.

“Ser àrbitre  és una feina difícil, però pujar de categoria encara ho és mes. Fa falta molta preparació tècnica i física i, per tot això, els premiats de ben segur que han hagut de treballar de valent, la meva enhorabona i molts èxits en el futur. Animar també a tots els àrbitres del Vallès Oriental a seguir treballant per assolir aquest èxits que de ben segur arribaran, tot treball té la seva recompensa”, destaca Ferran Ceacero, delegat del Comitè d’Àrbitres del Vallès Oriental.

Els altres col·legiats que seran premiats són els següents:

Va ascendir a 2a Catalana
Gerard Justo Romero

Van ascendir a 3a Catalana:
Fredy Leonel Aureol N Tchouameni
Antoni Beltran Ribas
Ahmed Rida el Bakkali
Ruben Garcia Boix
Eric Martin Hernandez
Guillem Montolio Montero


EL CTA ORGANITZA UN NOU CURS PER A INCORPORAR NOUS ÀRBITRES AQUESTA TEMPORADAEl CTA organitza un nou curs per a incorporar nous àrbitres aquesta temporada

El nou curs d’arbitratge per a la incorporació d’àrbitres la temporada 2017-2018 ja està definit. La preinscripció, exclusivament online, serà del 15 de febrer al 15 de març. Els cursos es realitzaran a totes les delegacions del Comitè Tècnic d’Àrbitres. Els interessats es poden inscriure fent clic AQUÍ.

El CTA de l’FCF contactarà amb tots els preinscrits per tal de tenir una entrevista personal amb tots ells i realitzar una primera selecció si la demanda de places és superior a la de places ofertes. Posteriorment, els admesos hauran de presentar la documentació necessària i abonar la matrícula del curs. Les classes es realitzaran des del mes d’abril fins al juny, i els que aprovin realitzaran les proves físiques al setembre i podran començar a dirigir partits.

Resum del Pla de Formació:

Requisits:

a) Ser nacional d’algun dels estats membres de la Comunitat Europea o, en el seu defecte, estar en possessió del permís de residència.

b) Tenir veïnatge administratiu a Catalunya.

c) Ser major d’edat i no haver complert 25 anys el dia 1 de juliol. També podran integrar-se en l’organització arbitral els que tinguin entre 14 i 18 anys. En aquest darrer cas hauran d’aportar una autorització del pare o tutor. Us podeu descarregar el model d’autorització per a menors fent clic AQUÍ.

d) Estar en ple ús dels drets civils.

e) Acreditar mitjançant Certificat Mèdic esportiu tipus I o llicència en vigor de l’FCF, l’aptitud per a la pràctica esportiva. No cal aportar el certificat mèdic fins no haver superat l’examen teòric.

f) No estar inhabilitat ni haver estat sancionat més d’una vegada per falta greu o una vegada per falta molt greu pels òrgans competents de la jurisdicció esportiva, ni haver estat expulsat de cap organització d’aquesta mena.

g) No haver suspès en dues ocasions aquest curs, la qual cosa l’inhabilitaria per accedir novament al mateix. Tan sols ho podrà tornar a fer si han passat un mínim de dues temporades.

h) Pagament de l’import de la matrícula.

i) Disposar d’un dispositiu amb connexió a internet per a l’elaboració de les actes (preferentment tauleta o portàtil).

Dates del curs:

D’abril a juny de 2018.

Preu matrícula:

60€. No s’haurà de fer el pagament de la matrícula fins que no s’hagi confirmat per part del CTA l’admissió del sol·licitant.

Lloc:

A totes les delegacions del CTA. Per consultar les delegacions podeu fer clic AQUÍ.

Dies i hores:

Aquestes classes teòriques tindran lloc preferentment durant els dies laborables de la setmana en horari de tarda. Cada delegació territorial podrà organitzar classes duplicades durant el cap de setmana, però sempre seguint aquests mateixos criteris lectius.

Podeu consultar el Pla de Capacitació complet fent clic AQUÍ.

Per consultar l’horari de tarda de les delegacions feu clic AQUÍ.

INSCRIPCIONS

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here