Lali Masriera i Marcel Gual de l’AEM i Marta Barrufet, Daniel Artero i Guillem Sánchez del Club Canicross Les Franqueses van prendre part al campionat europeu que es va disputar a Santa Maria Maggiore, Itàlia


Representació vallesana en al 20è Campionat d’Europa de la European Canicross Federation que es va celebrar el passat cap de setmana a la localitat italiana de Santa Maria Maggiore. Fins a 5 participants que representen clubs del Vallès Oriental o són de la comarca van prendre part a la prova:  Lali Masriera i Marcel Gual de l’AEM, i Marta Barrufet, Daniel Artero i Guillem Sánchez del Club Canicross Les Franqueses.

Els participants de Bikejoring van haver de realitzar un circuit de 5,5km amb molta herba i molt revirat dissabte i diumenge. En aquesta prova, Marta Barrufet va assolir una molt destacable 14a posició. En bikejoring masculí, Marcel Gual va quedar en 12a posició.

Per altra banda, els participants de canicròs havien de realitzar un circuit de 2,7 km dissabte i 5,5 km diumenge. Marcel Gual va assolir una meritòria 10a posició, mentre que Daniel Artero, tot i tenir problemes a la mànega de diumenge,  va assolir la 17a posició. En canicròs júnior masculí Guillem Sánchez va quedar en 13a posició.

A banda dels vallesans hi va haver una gran representació d’esportistes catalans que competeixen a les curses de Lliga Catalana, molts dels quals van assolir molt bones posicions senyal que la Lliga Catalana cada vegada té més nivell. Els més destacats a nivell català van ser Víctor Carrasco, primer classificat en bikejoring sènior masculí i Olga Àlvarez, primera classificada en Canicròs veterà femení.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here