L’equip cadet dels Fènix Granollers, que està fusionat amb els Pioners de l’Hospitalet, disputa aquest proper cap de setmana les semifinals del campionat estatal


5 jugadors de categoria cadet dels Fènix Granollers disputaran les semifinals del Campionat d’Espanya cadet de clubs, amb l’equip amb el qual el conjunt granollerí està fusionat en aquesta categoria, els Pioners de l’Hospitalet. El partit tindrà lloc a Calatayud, que és on es disputa la fase final del campionat estatal, el dissabte a les 12 hores i enfrontarà els catalans amb els Black Demos de Madrid, un rival potent que els hi posarà les coses difícils: “Són un equip molt fort, però els Fènix-Pioners també és un bon equip i podem guanyar i classificar-nos per la final”, apuntava Àngel Díaz, dels Fènix Granollers.
Els jugadors vallesans que viatjaran fins a Calatayud per disputar les semifinals són Albert Gorriz, Samer Bujana, Júlio Torres, Pau Alcalde i Kevin Gancino. Tant Gorriz com Samer Bujana, ambdós vallesans, van anar convocats amb la selecció catalana en un partit amistós que es va disputar a França el passat cap de setmana. Els dos jugadors són peces claus en el combinat català i també en l’equip fusionat que lluitarà per assolir el Campionat d’Espanya. En cas de victòria a semifinals, els catalans disputarien la final el diumenge a les 12h, mentre que si la perden jugaran pel tercer i quart lloc a les 10,30h. L’altre semifinal enfrontarà els Rivas Osos de Madrid contra els Búfals de Barcelona.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here