La campiona d’Espanya infantil, Sara Méndez, i Carmen Cabot, en categoria benjamí, van guanyar la 10a prova del campionat català de BTT que es va celebrar al parc de Valldoriolf de la Torreta. Víctor Méndez en categoria benjamí i Maria Cabot en categoria principiant van quedar segons


Text: J.C / Fotos: David Parrondo

El Parc de Valldoriolf de la Torreta va acollir dissabte la 10a prova de la Copa Catalunya infantil de BT. Una prova en la qual hi van participar més de 100 ciclistes, des de categoría prebenjami fins a infantil, provinents de tots els indrets de Catalunya i també d’Andorra: “S’han fet tres circuits diferents segons categoria, és un circuit molt exigent amb pujades i baixades i zones tècniques però ha agradat molt”, destacava Jaume Brau, president de la Torreta Bike.

Entre els corredors hi havia 6 participants del club organitzador, La Torreta Bike, que van aconseguir quatre podis amb dos primers llocs i dos segons llocs. El primer local en pujar al podi va ser Víctor Méndez, en categoria benjamí, a només 8 segons del guanyador: “M’ha agradat molt el circuit i córrer en una cursa que ha organitzat el club”. També de la categoria benjami Carmen Cabot va ser la guanyadora. En categoria principiant Maria Cabot va quedar segona i en categoría infantil, Sara Méndez, actual campiona d’Espanya, va guanyar la prova. Destacar també les actuacions de Rubén Ariza, que va quedar en 6a posició en categoria aleví i Abel Bartolomé també 6è, en categoría infantil.

sara-mendez

“Estem molt contents, estem treballant amb la pedrera, tenir una campiona d’Espanya infantil és un orgull per nosaltres. Volem seguir fomentant el planter i que vagin venint més nens i nenes”, va apuntar Jaume Brau. Quan només queden dues proves perquè s’acabi la Copa Catalana d’enguany, -Molins de Rei el 24 de setembre i Sant Fruitós de Bages, l’1 d’octubre-, Sara Méndez i Carmen Cabot tenen opcions d’aixecar el títol. Pel que fa a la classificació d’equips, La Torreta Bike té quasi assegurada la segona posició a la Copa Catalana infantil de BTT

Amb la prova d’aquest dissabte, la Torreta Bike va demostrar, una vegada més, la bona capacitat d’organització d’un club que any rere any està treient els fruits de la seva aposta pel planter.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here