Seco (equerra) es va proclamar subcampiona en 100 esquena i 50 lliures al Campionat d'Espanya disputat a Las Palmas el juliol passat

La nedadora del club granollerí va sumar dos ors i dos bronzes, mentre que Marcos Gil i Júlia Pujdas van fer mínima d’Europa júnior. Una campionat estatal que va tenir lloc a Pontevedra del 8 a l’11 d’abril


Gran participació dels nedadors del Club Natació Granollers al Campionat d’Espanya Absolut Open Primavera, que va tenir lloc del 8 a l’11 d’abril a Pontevedra. El club granollerí hi va estar representat amb cinc nedadors, que van sumar 4 podis, 2 mínimes d’Europa i millors marques personals en una competició amb doble classificació: absoluta, i absolut jove i menors.

La júnior Carla Seco va ser la nedadora que va pujar les quatre vegades al podi. Es va proclamar campiona d’Espanya absolut jove i menors als 50 lliures i als 100 lliures, prova aquesta última, on va aconseguir el bronze en categoria absoluta. A més a més, i en categoria absolut jove i menors es va penjar un altre bronze als 50 esquena, a més de classificar-se en 9è lloc als 100 esquena i en 13è als 200 esquena.

Els júniors Marcos Gil i Júlia Pujadas, que també participaven en categoria absolut jove i menors, no van fer podi, però van fer mínima d’Europa júnior. Gil, la va aconseguir als 1.500 lliures, on es va classificar en 5è lloc. També va acabar 5è als 200 i 400 lliures. Per la seva banda, Pujadas va aconseguir el passi als Europeus en la prova dels 200 estils, on es va classificar en 4t lloc. Als 400 estils (on va aconseguir mínima europea i del món als darrers Campionats d’Espanya júnior) també va fer el 4t lloc, així com també als 200 papallona… a més a més d’una 9a posició als 200 braça.

En categoria absoluta, van competir Raimon Bosch, que va millorar les seves millors marques personals als 50 braça (6è), 100 braça (16è) i 200 braça (17è); i Víctor Masip, amb un 13è lloc als 100 papallona.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here