Bernat Amaya va aconseguir la plata en dobles masculí, Joan Monroy i Carlos Piris el bronze en dobles masculí, Piris també va assolir el bronze en individual masculí i Armand Rodríguez bronze en dobles mixte 


Èxit del bàdminton granollerí al Campionat d’Espanya sub19 disputat a Almeria del 21 al 23 d’abril amb la consecució de 4 medalles per part de membres de l’Associació Granollers Esportiva. Bernat Amaya va obtenir la plata al Dobles Masculí juntament amb el seu company Pablo Alfayate (3KAN Bádminton), superant a Carlos Piris i Joan Monroy (AE Granollers) a les semifinals en dos sets 21-18 i 24-22.

Un cop a la final, es va repetir l’enfrontament entre les dues parelles més en forma de la categoría, Amaya/Alfayate contra Juan Minguez i Iván Villanueva (CB Oviedo). En aquesta ocasió, la final es va decantar del costat dels asturians en 3 sets 14-21, 21-17 i 13-21. Tot i no poder guanyar l’or, Amaya millora el bronze obtingut fa dos anys i es treu l’espina de la temporada anterior on un esquinç al genoll el va privar de poder lluitar per les medalles.

Armand Rodríguez, que arribava a la cita més important de la temporada amb molèsties físiques, va haver de renunciar a jugar la modalitat d’individual en la qual era cap de sèrie numero 4, per centrar-se en el Dobles Mixte on juntament amb la seva parella Eva Murio va obtenir un merescut bronze superant als quarts de final a Miguel Serrano i Alicia Ruiz (CB Albacete/CB Gredos San Diego) per 21-17 i 21-15. A les semifinals van caure davant els posteriors campions de la competició: Andrés Martín i Paula López (CB Bianconero/CB Sierra de Madrid) per 12-21 i 11-21.

La jove parella Piris/Monroy, encara de categoria sub17, va obtenir un meritori bronze, superant a quarts de final Marcos Bellver i Daniel Coleto (CB Bellaterra/CB Palma) per 21-16 i 21-11, i cedint a les semifinals contra els finalistes Amaya/Alfayate. Piris, a més, va completar un excepcional cap de setmana afegint un bronze a la delegació catalana en Individual Masculí després de superar a quarts de final al també català Marcos Bellver (CB Bellaterra) per 21-12 i 21-14. Ja a les semifinals, va cedir contra el finalment Campió d’Espanya Álvaro Vázquez (3KAN Bádminton) per 12-21 i 12-21.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here