350 participants a la 6a edició de la Pedalada del Senglar

0
3812
Els corredors van gaudir de valent del circuit / ALFONS MARTÍNEZ

Lluís Olivé amb un temps de 2 hores, 5 minuts i 14 segons va ser el guanyador de la prova de 43,5 km, mentre que Joaquim Rovira va vèncer a la de 18,5 km, amb un temps de 1 hora, 1 minut i 52 segons. La prova de BTT organitzada pel club esportiu Tot Marxa va tornar a ser un èxit de participació i organització


Ahir al matí es va celebrar a Cànoves i Samalús la 6a edició de la Pedalada del Senglar. Les novetats en la legislació van provocar que l’organització hagués de variar els recorreguts, havent de baixar el nombre de corriols, respecte anterior edicions. Així, en l’edició d’enguany els participants van optar a fer un circuit llarg de 43,5 km amb 1.600 metres de desnivell positiu i un circuit curt de 18,5 km amb 600 metres de desnivell positiu. “La cursa llarga era més dura que l’anterior i  hem hagut de suplir la falta de corriols amb més dificultat. La curta per la seva part era més divertida i els participants l’han gaudit més que l’anterior”, destacava Pere Gamero, del Club Tot Marxa.

La participació va ser molt semblant a la de l’any passat, amb un total de 350 participants que van poder gaudir dels circuits en un dia ideal per la pràctica de l’esport. El guanyador de la cursa de 43,5 km va ser Lluís Olivé amb un temps de 2 hores, 5 minuts i 14 segons: “La victòria l’he hagut de lluitar fins al final. El recorregut és molt complet amb pistes ràpides i algun corriol. M’ho he passat molt bé, la organització molt correcte i tot molt ben senyalitzat. Segur que tornaré l’any que ve”, va apuntar Olivé.

Per altra banda, el vencedor a la prova curta de 18,5 km va ser Joaquim Rovira amb un temps d’una hora, 1 minut i 52 segons: “És una cursa molt guapa i molt ràpida, m’ha agradat molt. El recorregut molt dur al principi amb pujada, però després es va alleujant i és molt divertit”, va apuntar Rovira, que va voler destacar “la bona organització”.

Tot i que la prova va coincidir amb la Marxa de la Dona de la Torreta Bike, des de la organització es mostren molt satisfets amb la participació que va anar en consonància amb la de les darreres edicions. La gran novetat d’enguany va ser la participació de 6 participants amb bicis elèctriques que, tot i sortir amb la cursa llarga, van competir en la seva modalitat. El guanyador d’aquesta innovadora categoria va ser Josep Monge amb un temps de 2 hores, 33 minuts i 19 segons.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here